Αναστασία Ιγνατιάδου: Υποψήφια Σύμβουλος για την τοπική κοινότητα Αλεξάνδρειας – Δύναμη Ενότητας & Ελπίδας

Αναστασία Κων. Ιγνατιάδου

Στο πρόσωπο του Αργύρη του Πανταζόπουλου και το λόγο του, ένας απλός και καθαρός λόγος χωρίς μεγάλες υποσχέσεις, προσγειωμένος στην πραγματικότητα και τις πραγματικές ανάγκες του Δήμου μας, βρήκα ακριβώς αυτό που με εκφράζει.

Ένα όραμα, ένα στόχο, μια πραγματική σχέση Δήμου-Δημότη που θα βασίζεται στην διαφάνεια, τη συνεργασία, την αποτελεσματικότητα και την επικοινωνία, και που θα αποτελέσει τη γέφυρα για μια ομορφότερη και αξιοπρεπή για όλους μας, καθημερινότητα.
Ως νέο άτομο με όραμα και προσδοκίες, αντιλαμβάνομαι και ζω καθημερινά το αδιέξοδο, καθώς έχει ιδιαίτερο αντίκτυπο σε εμάς τους νέους, αλλά και όχι μόνο, που καλούμαστε να χτίσουμε το μέλλον μας πάνω σε μία αβεβαιότητα, σε κάθε γωνιά του Δήμου.
Έτσι, αποφάσισα να συμμετάσχω κι εγώ σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια καθαρά και με αίσθημα ευθύνης, και ζητώ τη στήριξή σας ώστε να πετύχουμε σε συνεργασία με το Δήμο, να ζούμε σε έναν τόπο λειτουργικό για όλους, νοικοκυρεμένο και ικανό να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες του σε κάθε τομέα.
Λόγια πολλά δε χρειάζονται πια. Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, και αυτό μπορεί να συμβεί όταν εμείς θα το αποφασίσουμε. Ο λόγος πλέον είναι σε μας, τους Πολίτες.
Οι επιλογές λοιπόν που θα κάνουμε αυτή τη φορά, ας είναι αυτές που θα διαμορφώσουν ένα μέλλον πραγματικό, αξιόλογο και λειτουργικό για τον τόπο μας, για μας και τα παιδιά μας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ
Γεννήθηκε και ζει στην Αλεξάνδρεια.
Σπούδασε γραφιστική εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και έπειτα διατηρούσε ατομική επιχείρηση με κύρια δραστηριότητα την έντυπη διαφήμιση.
Επτά χρόνια μετά και αφού σπούδασε και στον κλάδο της Επιχειρηματικής Γεωργίας, διευθύνει πια την εταιρία Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων «ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ» ΙΚΕ, που πρωτοπόρος στη Βόρεια Ελλάδα ο πατέρας της Κωνσταντίνος Ιγνατιάδης ίδρυσε, με έδρα την Αλεξάνδρεια. Απασχολεί 5 υπαλλήλους και δραστηριοποιείται σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, την Κεντρική Ελλάδα και την Πελοπόννησο .
Είναι ιδρυτικό μέλος της Χορωδίας αλλά και μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Αλεξάνδρειας για περισσότερα από 25 χρόνια.
Εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη εθελόντρια διασώστρια της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ), με ενεργή συμμετοχή σε πλήθος περιστατικών αλλά και εθελοντικών δράσεων, καθώς και στην οργάνωση και εκπαίδευση πρώτων βοηθειών στο Δήμο μας.
Είναι άτομο με ενεργή συμμετοχή στα κοινά σε εθελοντικές δράσεις του τόπου μας και με προσφορά σε όλο το φάσμα του εθελοντισμού.
Ήταν μέλος (ως πολίτης) του Δ.Σ. της Κοινωφελούς επιχείρησης (Κ.Ε.Δ.Α.) στον τομέα του πολιτισμού.

Αναστασία Κων. Ιγνατιάδου
Ελεύθερη Επαγγελματίας – Γεωπόνος Τ.Ε.
Υποψήφια για την τοπική κοινότητα της Δημοτικής ενότητας Αλεξάνδρειας

Τηλέφωνο: 6977 470 052
Email: a.ignatiadou@physiologike.gr
Προηγούμενο άρθροΧταπόδι με γλυκό κρασί – Γεύση ονείρου που γράφει δυνατά…
Επόμενο άρθροSuddeutsche Zeitung: Γιατί ψηφίζουμε, τι μουσική ακούμε και τι τρώμε την ημέρα των ευρωεκλογών;