Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ευρωβουλευτή Γαλάνη Αθανασίου

Την Δευτερά 1 Απρίλιου 2019 ανακοινωθήκαν τα ονόματα των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Ελλήνων συνέλευσης.

Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχω στην πρώτη γραμμή του τεράστιου αγώνα που δίνουν τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσης δίπλα σε ανθρώπους που έχουν αναγνωριστεί από τους πολίτες και είναι έτοιμοι να εκτελέσουν την διαδικασία που απαιτείται ώστε να εκπροσωπηθεί η Ελλάδα ως συνέταιρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι ως ο φτωχός γείτονας.

Με χιλιάδες ομιλίες και εκδηλώσεις δημιουργήσαμε πάνω από 400 αυτονόμους οργανισμούς Ελλήνων Συνέλευσης και μέσα από αυτούς μάθαμε να ελέγχουμε και να διοικούμε.

Τώρα μας ανατέθηκε μια νέα αποστολή. Ήρθε η ώρα να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το κύρος και τη νόηση του Έλληνα πολίτη.

Καλούμε όλους τους πολίτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό να στηρίξουν με την ψήφο τους την προσπάθεια αυτών που δεν άκουσαν τις «σειρήνες» είπαν εμείς μπορούμε να το κάνουμε και το αποδείξανε.

Δεν έχουμε χρόνο για άλλη λάθος επιλογή πρέπει να το κάνουμε εμείς.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Μετά τα πρώτα 50 χρόνια προσκοπισμού Θέρμης
Επόμενο άρθροΒέροια: Η Γεωργία Μπατσαρά ξεκίνησε τις επαφές με πολίτες της γειτονιάς