Ανακοίνωση του Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ημαθίας για την απώλεια συντρόφου

Την βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Κώστα Γκαβαισέ εκφράζει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ημαθίας που με ανακοίνωσή της αποχαιρετά τον “ξεχωριστό σύντροφο και αγωνιστή της Αριστεράς”.

Ο Κώστας ήταν ενας διαχρονικά σταθερός στις προοδευτικές του θέσεις συν/φος, ανένταχτος μέχρι και το τέλος της δεκαετίας του ΄80 και αργότερα από τα ιδρυτικά μέλη του Συνασπισμού και του μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ. Ολη του, η πορεία της ζωής, την διέκρινε η ηπιότητα και η ευγένεια με την οποία προσέγγιζε και τους ανθρώπους , αλλά και τα προβλήματά τους.
Πολλά χρόνια μέλος της Ν.Ε, με ενεργό συμμετοχή στα Αυτοδιοικητικά, ενας οραματιστής Πολιτικός Μηχανικός, ειδικά για την περιοχή της Μπαρμπούτας και την διαμόρφωση της κοίτης του ποταμού, όπως επίσης καθοριστική ήταν η συμβολή του στην διαμόρφωση της Πιερίων και η διασύνδεση της με την Εγνατία Οδό.
Με βαθιά θλίψη οι φίλοι και οι φίλες, οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες από την Βέροια και από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ημαθίας, αποχαιρετάμε έναν ξεχωριστό σύντροφο, αγωνιστή της ζωής και της Αριστεράς, τον Κώστα Γκαβαισέ.
Στην οικογένειά του, την αγάπη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Προηγούμενο άρθροΗ ασφάλεια ιδιοκτησίας ως όρος για την ανάπτυξη
Επόμενο άρθροEνημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου τύπου από την Κυβερνητική Εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη