Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας – Πρόγραμμα επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας από τις 11 Ιουλίου 2022 έως 14 Ιουλίου 2022

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία σε Δήμους της Αττικής και νομούς όλης της χώρας, την Δευτέρα 11 Ιουλίου, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, η Γενική Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη και οι Βουλευτές Αθανάσιος Δαβάκης, Γεώργιος Κοτρωνιάς και Αθανάσιος Λιούτας θα επισκεφθούν τον Νομό Εύβοιας.

 

Την ίδια ημέρα (11 Ιουλίου) στον Νομό Κιλκίς θα βρεθούν η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων Καλυψώ Γούλα και οι Βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου, Παναγής Καππάτος και Διονύσιος Σταμενίτης.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον Νομό Χαλκιδικής ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας Δασών Κωνσταντίνος Αραβώσης και οι Βουλευτές Βαγγέλης Λιάκος, Ιωάννης Πασχαλίδης και Έλενα Ράπτη.

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο Γενικός Γραμματέας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον Νομό Λασιθίου, ενώ, την ίδια ημέρα (14/7) ο αν. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και ο Γενικός Γραμματέας Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας θα βρεθούν στον Νομό Πρέβεζας.

Προηγούμενο άρθροΤη 15η Νοεμβρίου, ο κόσμος θα μετρά 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους (ΟΗΕ)
Επόμενο άρθροΠολιτικές Επιστήμες & Προστασία του Περιβάλλοντος