Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για την απώλεια του πρώην Βουλευτή του κόμματος Γιάννη Παπαγεωργίου

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του πρώην Βουλευτή του κόμματος Γιάννη Παπαγεωργίου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον πρώην Βουλευτή του κόμματος Γιάννη Παπαγεωργίου πού έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό.

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια την επιστήμη, την πατρίδα και την παράταξη. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων δημοτικός σύμβουλος Βόλου και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και για πολλά χρόνια διευθυντής του ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ εξελέγη βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία το 1989.

Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος»
Επόμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκη: Διαδικτυακή συζήτηση με αντικείμενο το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία