Ανακοίνωση της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. για την Φιλοξενία των Παιδιών των Ασφαλισμένων του Πρώην Ο.Π.Α.Δ.- Τ.Υ.ΔΚ.Υ. σε Παιδικές Κατασκηνώσεις για το Έτος 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.

ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023

Οι εργαζόμενοι-ασφαλισμένοι στον πρώην Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. που ενδιαφέρονται για την συμμετοχή των παιδιών τους σε Κατασκήνωση, μπορούν από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 έως και την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 να καταθέσουν την απαιτούμενη αίτηση ηλεκτρονικά, σε ενιαία πλατφόρμα του e-Ε.Φ.Κ.Α. για όλους τους εργαζόμενους-δικαιούχους οι οποίοι προβλέπονται στα Καταστατικά του Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.

   Αρμόδιος φορέας είναι ο e-Ε.Φ.Κ.Α. και η Διεύθυνση Ασφάλισης Παροχών του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α.), ο οποίος καθόρισε τις προθεσμίες για την υποβολή των αιτήσεων φιλοξενίας των παιδιών των ασφαλισμένων του Τομέα Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. σε Παιδικές Κατασκηνώσεις για το έτος 2023.

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι, τα παιδιά να ασφαλίζονται στον πρώην Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. και να έχουν ηλικία από έξι (6) έως και δεκαέξι (16) ετών. Προκειμένου να υποβάλλετε την αίτηση για το Πρόγραμμα των Κατασκηνώσεων θα πρέπει να ακολουθήσετε την διαδικασία που περιγράφεται στην σελίδα του e-Ε.Φ.Κ.Α., χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Taxisnet.

Ο  Σύνδεσμος  για  την  είσοδο στην πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του e-Ε.Φ.Κ.Α. (www.efka.gov.gr).

Προς διευκόλυνσή σας συνημμένα σας στέλνουμε και τις οδηγίες του e– Ε.Φ.Κ.Α.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γεν. Γραμματέας

Νίκος Τράκας                                                   Γιάννη Τσούνης

Προηγούμενο άρθροΤάσος Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο στον αγώνα που κάνουμε μαζί για μια ισχυρή Ελλάδα! Στις 25 Ιουνίου πάμε μπροστά!»
Επόμενο άρθροΣυστράτευση κι αγώνας – Ανάγκη για προοδευτική Ημαθία