Ανακοίνωση “Μαζί αλλάΖΟΥΜΕ” Δώρα Κουρκουτά

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την 7η Απριλίου, ημέρα σταθμό για το τόπο μας, καθώς θα μπορέσουμε όλοι οι πολίτες να αποφασίσουμε, όπως δικαιούμαστε από το Σύνταγμα,  για την τύχη του τόπου μας.

Από την ημέρα δημοσίευσης της απόφασης που ακύρωσε την παρωδία των εκλογών που έγιναν τον Οκτώβριο, όλη η ομάδα μας καθημερινά συζητά με τους συμπολίτες μας και πλέον όλοι ξέρουμε:

 – Ο τόπος μας δεν αντέχει άλλο αυτούς που μετά από 9 χρόνια θυμήθηκαν πως πρέπει να δουλέψουν.

Χρειάσθηκε να ακυρωθούν οι εκλογές για να δούμε μηχανήματα στους δρόμους, απορριμματοφόρα, για να μάθουν οι διοικούντες πως στο δήμο μας κυκλοφορούν αδέσποτα, πως οι δρόμοι μας είναι γεμάτοι τρύπες.

Η καλύτερη αντιπολίτευση στην 9ετια Γκυρίνη, είναι οι ίδιοι με τις  ενέργειές τους από την ημέρα ακύρωσης των εκλογών και μέχρι σήμερα. Προσπαθούν σε λίγες ημέρες να κάνουν ό,τι επιδεικτικά αγνόησαν 9 χρόνια.

Και ενώ ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις εκλογές (την ημέρα δημοσίευσης της απόφασης προκήρυξης την 8.3.24 από τις 6.30 το πρωί εκπρόσωπός τους ανέμενε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα για την υποβολή αίτησης για την προεκλογική τους ομιλία, λειτουργούν το εκλογικό τους κέντρο, παρήγγειλαν τα ψηφοδέλτιά τους)  εν τούτοις συνεχίζουν να διαδίδουν πως δεν θα γίνουν εκλογές, ενώ γνωρίζουν πως ήδη κληρώθηκαν οι 98 δικαστικοί αντιπρόσωποι, πως από χθες επιδίδονται 784 κλήσεις προς τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και το εκλογικό υλικό έχει καταφθάσει στην Περιφέρεια.

Εγκλωβισμένοι στην λάθος στρατηγική τους, φοβισμένοι από την διοικητική και πολιτική τους ανεπάρκεια, αρνούνται την ψήφο του λαού.

ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ!

ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!

Η απάντηση είναι μία: 7 Απριλίου όλοι στις κάλπες!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ μόνο όλοι μαζί αλλάΖΟΥΜΕ

Προηγούμενο άρθροΑ’ ΕΠΣ Ημαθίας: Πρωταθλήτρια του νομού η ΑΕ Αλεξάνδρειας!!! «Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Νάουσα. Αποτελέσματα
Επόμενο άρθροΟμιλία του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή