Ανακαίνιση περιπτέρου στο Πυροφυλάκιο Καστανιάς από Παλαιούς Προσκόπους

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, η προσπάθεια που ξεκίνησαν στις 25 Αυγούστου ομάδα Παλαιών Προσκόπων, που αποτελείται από τους Κώστα Στεργιόπουλο, Παναγιώτη Κόλκα, Μανώλη Λάμπρογλου, Θανάση Στάντζο και τους φίλους Νίκο Πελέκη και Μιχάλη Κάφψαλο και που αφορά τη ριζική συντήρηση και ανακατασκευή του περιπτέρου που βρίσκεται στο Πυροφυλάκιο στον ιστορικό για τους Προσκόπους λόφο του Σταυρού, που σήμερα είναι πάρκο κεραιών.

6 1

Οι εργασίες αφορούσαν την ολική αντικατάσταση της σκεπής του περιπτέρου με τοποθέτηση καινούργιας και την ολική αντικατάσταση της «επίπλωσής του».

5 3

Η ομάδα των Παλαιών Προσκόπων και φίλων καλεί τους επισκέπτες του σημείου να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό επισκεπτόμενοι τον χώρο και αυτό θα αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση της πρωτοβουλίας τους.

4 2

Τέλος ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο Βέροιας κ. Βασίλη Παπαδόπουλο για την μεταφορά της απαιτούμενης ξυλείας, τον Γιώργο Δημούλα για την βοήθεια και στήριξη και τους επίσης Παλαιούς Προσκόπους Αλέξανδρο Ψώνη και Μανώλη Λάμπρογλου για τη χορήγηση αργούσης για αυτούς ξυλείας.

3 2

2 7

1 6

Για την ομάδα Παλαιών Προσκόπων

Θανάσης Στάντζος

Προηγούμενο άρθροΥψηλό το ενδιαφέρον των επενδυτών και για το υποέργο «Εκσυγχρονισμός του Πρωτογενή Τομέα» με τις υποβολές να ξεπερνάνε κάθε προσδοκία
Επόμενο άρθροΕξωδικαστικός συμβιβασμός: Μέχρι τέλους Αυγούστου είχαν υποβληθεί 7.670 οριστικές αιτήσεις συνολικού ύψους οφειλών 4 δισ. ευρώ