ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.: Επιτυχής ολοκλήρωση χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η υπ’ αριθμόν πράξη 2/2022 ‘ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ’.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από την Αναπτυξιακή Ημαθίας Α.Ε ως δικαιούχο του έργου, σε συνεργασία με τον ανάδοχο φορέα τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education.

Έπειτα και της επιτυχούς ολοκλήρωσης των προγραμμάτων πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Προέδρου της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. κ. Θεόφιλου Τεληγιαννίδη, του ιδιοκτήτη και νόμιμου εκπροσώπου των ΚΔΒΜ Easy Education κ. Νικολάου Μουρτζίλα και του Διευθυντή του ΚΔΒΜ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αθανάσιου Καλαθά.

Κατά τη διάρκεια αυτής και έπειτα του απολογισμού του προγενέστερου διαστήματος της συνεργασίας, ανεδείχθη η αρμονικότατη και αποτελεσματικότατη συνεργασία των εμπλεκόμενων μερών με αποτέλεσμα την παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών της Ημαθίας.

Οργανώθηκε η απονομή των επίσημων πιστοποιητικών στους επιτυχόντες ωφελούμενους.

Συμφωνήθηκε η υποστήριξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής της Ημαθίας με την εκ νέου υλοποίηση  παρόμοιων δράσεων.

Οι νέες δράσεις θα φέρουν κεντρικό πυρήνα τη σύγχρονη εκπαίδευση τη συμβουλευτική και την κατάρτιση προκειμένου όσο δυνατόν περισσότεροι πολίτες να έχουν πρόσβαση στο τρίπτυχο α) Γνώσεις β) Δεξιότητες γ) Ικανότητες.

Οι 60 ωφελούμενοι εργαζόμενοι παρακολούθησαν επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης σε 3 γνωστικά αντικείμενα:

Εξωτερικός πωλητής

Υπεύθυνος marketing τροφίμων

Ειδικός social media marketing

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.

Τεληγιαννίδης Θεόφιλος

Προηγούμενο άρθροΤμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές πολυτελών οχημάτων στη Χαλκιδική
Επόμενο άρθροΠλατύ: Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Γεννήσεως της Θεοτόκου – Βίντεο – Φώτο