Αλεξάνδρεια: Παράδοση-παραλαβή Διοικήσεως της Σχολής Αεροπορίας Στρατού – βίντεο-φωτο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 25 Απριλίου 2017 στο στρατόπεδο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΠΡΟΪΟΥ η παράδοση της Διοίκησης της Σχολής Αεροπορίας Στρατού (ΣΑΣ). Ο απερχόμενος Διοικητής της Σχολής Συνταγματάρχης(ΑΣ) κ. Χαράλαμπος Μπαντιμαρούδης μετατιθέμενος στο Στεφανοβίκειο ως Επιτελάρχης της 1ης ΤΑΞΑΣ, παρέδωσε στο νέο Διοικητή, Συνταγματάρχη(ΑΣ) κ. Δημήτριο Σουλτανίδη, ο οποίος διατέλεσε και στο πρόσφατο παρελθόν Διοικητής του 3ου ΤΕΑΣ Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Την τελετή παράδοσης πραγματοποίησε ο Διευθυντής της ΓΕΣ/ΔΑΣ Ταξίαρχος κ. Χρήστος Ηλιόπουλος, ενώ παραβρέθηκε επίσης ο Διοικητής της 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Μαντζουράνης. Από πλευράς πολιτικής και τοπικής αρχής παραβρέθηκαν ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης και αρκετοί ακόμη επίσημοι τοπικών φορέων. Παρόντες ακόμη ο Διοικητής του ΑΤ Αλεξάνδρειας Αστυνόμος Α κ. Νίκος Κυριακίδης και ο Διοικητής της ΠΥ Αλεξάνδρειας Πύραρχος κ. Γιάννης Αμανατίδης.

Πραγματοποιήθηκε ιερή δοξολογία και η ανάληψη των καθηκόντων της νέας Διοίκησης, ακολουθώντας παρέλαση τμημάτων της Αεροπορίας Στρατού και δεξίωση για όλους τους προσκεκλημένους.

Ο Έμβολος από την πλευρά του εύχεται υγεία και επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα στους δύο εξαίρετους αξιωματικούς του Όπλου της Αεροπορίας Στρατού, τόσο στον αποχωρήσαντα όσο στο νέο Διοικητή της Σχολής Αεροπορίας Στρατού.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο:

Προηγούμενο άρθροΈγκριση πίστωσης της πληρωμής υπολοίπων δόσεων δικαιούχων της πρώτης φάσης του προγράμματος «Κοινωνικό Ειοσόδημα Αλληλεγγύης»
Επόμενο άρθροΒέροια: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ιδρύματος Ωνάση «Η Μουσική Αγαπάει τον Αυτισμό» ταξιδεύει στην Βέροια!