Αλεξάνδρεια: Ανακοίνωση – Ενημέρωση από το Πρακτορείο Ασφαλειών Σ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Ξένη Δημοσίευση

Το πρακτορείο Ασφαλειών «Σ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε» που εδρεύει επί της οδού Βετσοπούλου 97 στην Αλεξάνδρεια, με την παρούσα ανακοινώνει  στους αγαπητούς πελάτες-ασφαλισμένους του αλλά και στο καταναλωτικό κοινό της ευρύτερης περιοχής ότι από 1-2-2018, διακόπηκε οριστικά η υπαλληλική σχέση η οποία υπήρχε ανάμεσα στην εταιρία μας και  τις μέχρι τον χρόνο αυτό εργαζόμενες του γραφείου μας, ήτοι κ. Φωτεινή Κακοσούλη του Αποστόλου και κ. Αλεξάνδρα Καϊλιάνη του Γεωργίου.

Ειδικότερα η μεν σύμβαση εργασίας της κ Φωτεινής Κακοσούλη λύθηκε κατόπιν καταγγελίας από την εταιρία μας, η δε κ. Αλεξάνδρα Καϊλιάνη αποχώρησε οικειοθελώς από την εργασία της για αγνώστους προς εμάς λόγους. Έτσι, από την ημερομηνία αυτή, ουδεμία υπαλληλική ή άλλη σχέση συνεργασίας με οποιαδήποτε μορφή  συνδέει το γραφείο μας και τους συνεργάτες μας με τις ανωτέρω και επομένως η οποιαδήποτε στο μέλλον ενόχληση των πελατών – ασφαλισμένων μας ή και των συνεργατών από την πλευρά των παραπάνω πρώην υπαλλήλων μας, θα συνιστά για την εταιρία πράξη ανταγωνιστική, και για το λόγο αυτό η εταιρία μας επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της.

Δηλώνουμε τέλος, ότι το πρακτορείο μας στηριζόμενο στη φερεγγυότητα που διαθέτει και μένοντας πιστό στις δεσμεύσεις του, θα συνεχίσει όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια, να στηρίζει ,να εξυπηρετεί με απόλυτη συνέπεια , και να παρέχει πραγματική ασφάλεια και παροχές σ’ όλους τους ασφαλισμένους του  καθώς και στους μελλοντικούς του πελάτες και συνεργάτες.

                                       Για την εταιρία

Προηγούμενο άρθροΠρόστιμα από την ΑΑΔΕ ως 20.000 ευρώ για τις ταμειακές μηχανές – “μαιμού” και για παραβάσεις από γιατρούς, φροντιστήρια και ασφαλιστές
Επόμενο άρθροΑυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την Ελλάδα τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα