Αλεξάνδρεια: Θλίψη και θρήνος χωρίς αρχή και τέλος για την 24χρονη Δάφνη Κουρκούτα

Είναι κάποια γεγονότα που η πένα αδυνατεί να περιγράψει, είναι που η καρδιά γοργοχτυπάει λές και βιάζεται να σταματήσει, είναι τα δάκρυα που δε θα στεγνώσουν ποτέ, είναι και αυτή η χαοτική θλίψη που δε θα δύσει ποτέ ειδικά για τους χαροκαμένους γονείς που καμιά παρηγοριά δεν είναι ικανή να απαλύνει τον πόνο τους.

Έφυγε από τη ζωή ένα κορίτσι 24 ετών, χαρισματικό και αγαπητό στους πάντες, μια κοπέλα που άρπαξε τη ζωή σφιχτά στην αγκαλιά της και αγωνιζόταν για ένα καλύτερο αύριο. Η μοίρα όμως της έλαχε να ξεκινήσει νωρίς μα πολύ νωρίς την ουρανοδρομία της για την Αγκαλιά του Υψίστου.

Η εξόδιος ακολουθία για τη Δάφνη θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου το σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου 2024 και ώρα 11:00 π.μ.

Εκφράζουμε την οδύνη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Π.Κ

Προηγούμενο άρθροΥγεία: Η παχυσαρκία και τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα παίζουν όλο και μεγαλύτερο ρόλο στην κακή κατάσταση της υγείας (έρευνα)
Επόμενο άρθροΥπερδιπλασιάστηκαν οι εξαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας στο πρώτο τρίμηνο του έτους – Στο χαμηλότερο επίπεδο δεκαετίας οι εισαγωγές ρεύματος