Αλεξάνδρεια: Θερμές ευχαριστίες προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Επιθυμώ να εκφράσω τις πλέον θερμές μου ευχαριστίες προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των παρακάτω Υγειονομικών  Φορέων τόσο για την πρόνοια όσο και το ενδιαφέρον και τις υπηρεσίες Α΄/βάθμιας περίθαλψης τις οποίες  προσέφεραν  σε έκτακτο και πολύ σοβαρό καρδιολογικό επεισόδιο (ρήξη μιτροειδούς  βαλβίδας), που αντιμετώπισε ο πατέρας μου Ζιάκας Απόστολος το πρωί (05,00) της 9ης Φεβρουρίου 2024, ως εξής:

  1. Στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας για την άμεση κινητοποίηση και την έγκαιρη διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας.
  2. Στο ιατρικό προσωπικό, που εφημέρευε το ίδιο πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας, της Παθολογικής και της Καρδιολογικής κλινικής για την άμεση κινητοποίησή τους προς διερεύνηση του προβλήματος υγείας του πατέρα μου. Ειδικότερα:

α. Στη εφημερεύουσα Ιατρό – Παθολόγο κ Δεληγιάννη, η οποία με τον ενδελεχή έλεγχό της, διέγνωσε με ακρίβεια το καρδιολογικό πρόβλημα και παρέπεμψε άμεσα στην Καρδιολογική κλινική.

β. Στου εφημερεύοντες ιατρούς- Καρδιολόγους κ Κασμερίδη και κ Μαρκίδη για όλες τις ιατρικά ενδεδειγμένες ενέργειές τους όσον αφορά την μέριμνα, τις εξετάσεις και την νοσηλεία με σκοπό την σταθεροποίηση της κατάστασης μέχρι την τελική διακομιδή του στην Θεσσαλονίκη.

Όλους τους ανωτέρω θεραπευτές τους προβάλλω ως απτό υπόδειγμα Πίστης στον όρκο που έδωσαν  κατά την έναρξη του λειτουργήματός τους!

Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας!!

Θεσσαλονίκη 11 Φεβρουαρίου 2024

Με εκτίμηση

Ζιάκας Θεοφάνης του Απόστολου

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση Πολιτικών Συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Παύλο Μαρινάκη
Επόμενο άρθροΤα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το νέο Διοικητικό και το νέο Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΝΠΕ – Ποσοστό 78,7% η παράταξη του Α. Τζιτζικώστα