Αλεξάνδρεια : Τα εντυπωσιακά περίπτερα με χιλιάδες είδη του Βαγγέλη Μπαλτζή – Βίντεο

Συναντήσαμε τον Βαγγέλη Μπαλτζή στο νέο του περίπτερο, που άνοιξε στην καρδιά της πόλης, απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς στη γωνία Βετσοπούλου και Αριστοτέλους.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Ο Βαγγέλης ξέρει καλά την αγορά του περιπτέρου, αφού δραστηριοποιείται από το 2013 στο επάγγελμα και έχει και δεύτερο περίπτερο στη πλατεία του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Πολύ ξεχωριστό καλαίσθητο και μοντέρνο το νέο περίπτερο , στο οποίο θα βρει κανείς τα πάντα από καπνικά προϊόντα για ηλεκτρονικό αλλά και συμβατικό τσιγάρο, όλα τα ζαχαρώδη προϊόντα, ψιλικά, αναψυκτικά, φυσικούς χυμούς, ενεργειακά ποτά. Από παγωτά επέλεξε ελληνικά της εταιρίας «Κρι-κρι» που είναι επίλεκτα και γίνονται ανάρπαστα.

Επίσης θα βρείτε όλες τις κάρτες των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και κάρτες internet(moneysafe, paysafe κ.α.) για να μπορεί να πραγματοποιήσει ο καταναλωτής με ασφάλεια τις αγορές του.

Oι συναλλαγές γίνονται εκτός από μετρητά με όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

Τώρα ο Βαγγέλης περιμένει να τελειώσει ο εφιάλτης της πανδημίας και να γυρίσουμε στην κανονικότητα προκειμένου οι συντοπίτες του  να γνωρίσουν το νέο του εγχείρημα.

Από εμάς καλή επιτυχία και καλές δουλειές!!!

Δείτε το Βίντεο: