Αλεξάνδρεια: Συνάντηση για το θέμα των ορυζώνων κοντά σε κατοικημένη περιοχή. βίντεο – φωτο

Το σοβαρό θέμα των τελευταίων ημερών για τους κατοίκους της περιοχής Αλεξάνδρειας αποτελεί αναμφισβήτητα η δημιουργία καλλιεργειών ρυζιού σε κοντινή απόσταση από κατοικημένα μέρη ή οικισμούς.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Αυτό ήταν που συζητήθηκε το πρωί της Κυριακής 8 Μαρτίου στο ξενοδοχείο ΜΑΝΘΟΣ της Αλεξάνδρειας, μεταξύ προέδρων και εκπροσώπων των τοπικών ΤΟΕΒ, της δημοτικής αρχής, αλλά και απλών πολιτών που ανησυχούν για την εξέλιξη του ζητήματος που η σοβαρότητά του έγκειται κυρίως σε υγειονομικούς λόγους. Και αυτό ελέω της προφανούς έξαρσης του πληθυσμού κουνουπιών από την εν λόγω καλλιέργεια στην ήδη βεβαρημένη από αυτό το πρόβλημα περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας.

Στη συζήτηση βρέθηκαν καταθέτοντας απόψεις οι πρόεδροι των ΤΟΕΒ Αλεξάνδρειας και Τρικάλων Σάκης Κούγκας και Μόσχος Κυτούδης αντίστοιχα, ο νομικός και δημοτικός σύμβουλος Αργύρης Πανταζόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Παρασκευάς Στυλιανίδης, ο πρώην βουλευτής Χρήστος Αντωνίου και επιπλέον κάτοικοι από τα Αμπελοτόπια, αλλά και την ευρύτερη περιοχή Αλεξάνδρειας.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες:

 

ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 1 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 2 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 3 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 4 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 5 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 6 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 7 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 8 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 9 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 10 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 11 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 12 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 13 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 14 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 15 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 16 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 17 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 18 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 19 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 20 ΔΙΑΜΑΡΤ ΟΡΥΖ 21

Προηγούμενο άρθροΒόλεϊ: ΓΑΣ Μελίκη – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών: 3-2 σετ.
Επόμενο άρθροΠλατύ: Μεγάλη προσέλευση και άρτια οργάνωση οι εκλογές του συλλόγου Καππαδοκών. βίντεο – φωτο