Αλεξάνδρεια: Σε επιφυλακή συνεργεία της ΔΕΥΑΑΛ για την κακοκαιρία. Δηλώσεις. – Βίντεο – φωτο

Καμιά ανησυχία προς το παρόν (μεσημέρι της Παρασκευής 15/10) δεν παρουσιάζει η εικόνα της Αλεξάνδρειας και κατ’ επέκταση ολόκληρου του δήμου, απέναντι στην κακοκαιρία «Μπάλλος» των ημερών με τις συνεχείς και έντονες βροχοπτώσεις.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Σε κατάσταση επιφυλακής ο δημοτικός μηχανισμός και η ΔΕΥΑΑΛ, όπου συνεργεία της τελευταίας με επικεφαλής τον πρόεδρο Σωτήρη Τόκα και τον γενικό διευθυντή Αργύρη Περνετζή διενεργούν διαρκείς ελέγχους και παρεμβάσεις για την ομαλή λειτουργία των φρεατίων. Σήμερα νωρίς το πρωί, σε ένα από τα πιο ευπαθή σημεία των τελευταίων χρόνων -όπου δημιουργούνταν τακτικά «λιμνοθάλασσες» από τις βροχές- στην οδό Πλαστήρα, βρέθηκε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, λαμβάνοντας προσωπική εικόνα για τη γενική κατάσταση της πόλης. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ Σωτήρης Τόκας δήλωσαν ικανοποιημένοι από την έως τώρα κατάσταση συνολικά στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες:

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα σήμερα για το πετρέλαιο θέρμανσης – Οι τιμές διάθεσης του στους καταναλωτές
Επόμενο άρθροΙσχυρές βροχές και καταιγίδες στη διάρκεια της νύχτας από την κακοκαιρία «Μπάλλος», σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου