Αλεξάνδρεια: Ο Σάκης Κούγκας στηρίζει Αργύρη Πανταζόπουλο

Νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό του Δήμου Αλεξάνδρειας,  διαμορφώνονται μετά την απόφαση του Σάκη Κούγκα να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Αργύρη Πανταζόπουλου, που κατεβαίνει σαν υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας. Την απόφασή του ανακοίνωσε στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Δημητριάδη, μετά το τέλος του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου.

Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Ο Σάκης Κούγκας, πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπολίτες του,  διαθέτει μεγάλη δεξαμενή ψήφων, οπότε η απόφασή του σηματοδοτεί και την επιτυχία της πλευράς, που εκείνος αποφασίσει να συμπορευτεί. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Σάκης Κούγκας ήταν από τους εμπνευστές της ιδέας να κατέβει ο Αργύρης Πανταζόπουλος, σαν υποψήφιος δήμαρχος γιατί θεωρεί ότι ήρθε η ώρα η Αλεξάνδρεια να αποκτήσει Δήμαρχο Αλεξανδρινό.

Ο ίδιος ο Σάκης Κούγκας ξεκαθαρίζει το τοπίο αφού μέχρι τώρα υπήρχε η εντύπωση ότι ήταν κοντά σε συμφωνία με τον Μιχάλη Χαλκίδη, που ήταν ο πρώτος που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος. Φαίνεται ότι οι μεταξύ τους διαφορές δεν μπόρεσαν να αμβλυθούν, ώστε να υπάρχει συνεργασία αν και οι δύο προέρχονται από την ίδια πολιτική παράταξη.

Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Φώτης Δημητριάδης, να έχει συνάντηση με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, προκειμένου να τους δώσει την ευκαιρία να πράξουν κατά βούληση. Έτσι διαμορφώνεται το κλίμα ώστε η απόφαση του Σάκη Κούγκα, να επηρεάσει πολλούς συνοδοιπόρους του.