Αλεξάνδρεια: Ο Απόστολος Ρότσιος μας μιλάει: Τι κρέας προτιμάμε την εποχή τού κορονοϊού. Τι θα συμβεί με τα αρνιά το Πάσχα – Βίντεο

Απαντήσεις στα ερωτήματα σχετικά με την αγορά κρέατος την εποχή του Κορονοϊού έδωσε ο Απόστολος Ρότσιος ιδιοκτήτης ενός από τα μεγαλύτερα καταστήματα εμπορίας κρεάτων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του  δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τόνισε ότι είναι   πολύ αυξημένη η κατανάλωση κρέατος την περίοδο της καραντίνας. Οι καταναλωτές προβαίνουν σε μαζικές αγορές κρέατος, κυρίως προμηθεύονται μοσχάρι, γιατί από τη μια ανησυχούν και θέλουν να έχουν επάρκεια κρέατος στο σπίτι και από την άλλη μένοντας στο σπίτι μαγειρεύουν πολύ περισσότερο.

Σε ότι αφορά την αγορά αρνιού για το Πάσχα, εκτίμησε ότι θα υπάρχει επάρκεια στην αγορά διότι η επιχείρηση του προμηθεύεται  κρέας από τοπικούς παραγωγούς διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο υψηλό επίπεδο ποιότητας για τους καταναλωτές.

Το σίγουρο είναι ότι ολόκληρα αρνιά για σούβλα, λόγω των ειδικών συνθηκών δύσκολα θα καταναλωθούν, οπότε οι κρεοπώλες θα εφεύρουν δικούς τους τρόπους και θα συστήσουν ιδιαίτερες παρασκευές στους πελάτες τους.

Μπορεί φέτος να αναβλήθηκε ο οβελίας, αλλά και το αρνάκι φουρνιστό στη γάστρα ή στη λαδόκολλα ή ακόμα στα κλήματα μια χαρά είναι.

Όσο για τις τιμές θα κυμανθούν μάλλον σε κατώτερα επίπεδα από τις περσινές .

Δείτε το βίντεο: