Αλεξάνδρεια: Με ευχάριστη παρέα και εκλεκτό φαγητό η πρώτη έξοδος του δημάρχου.

Το εκλεκτό του γούστο σε ότι αφορά το ποιοτικό φαγητό -συνοδευόμενο μάλιστα από εξαιρετικά όμορφο περιβάλλον- απέδειξε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, αξιοποιώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη του έξοδο στην μετά κορονοϊού εποχή. 

Και όταν μάλιστα όλα αυτά έρχονται και δένουν με τη σύνθεση μιας ευχάριστης και φιλικής παρέας, είναι ό,τι το καλύτερο! Στοιχειοθετώντας τα συστατικά του όμορφου αυτού κάδρου, όλα ξεκινούν με βάση το κορυφαίο εστατόριο ΠΙΡΟΥΝΑΚΙ, με την πιο λαχταριστή κουζίνα της πόλης και την γνήσια παραδοσιακά ελληνική εικόνα του. Όσο για την παρέα; Δίπλα στον δήμαρχο διακρίναμε τον αντιδήμαρχο Στέφανο Δελιόπουλο, τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αντώνη Σταμάτη και τον καλό τους φίλο Πέτρο Τέγο. Μαζί τους ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης του καταστήματος Γιάννης Ουσταμπασίδης, συμπλήρωσε την πενταμελή ανδροπαρέα.

Η γαλλική φράση entre la poire et le formage=μεταξύ τυρού και αχλαδιού, καταμαρτυρά ότι μυστικά και εξομολογήσεις ξεσκεπάζονται έπειτα από ένα πλούσιο γεύμα..

Πάντως, εάν κρίνουμε από τα χαμόγελα, μάλλον ευχάριστη ήταν η κουβεντούλα τους και σίγουρα όχι η ποδοσφαιρική, αφού από όσο γνωρίζουμε σε αυτό το χώρο υπάρχει πλήρης διαφωνία!