Αλεξάνδρεια: Κρεοπωλείο Χαρέλας, η ποιότητα στο κρέας

Κρεοπωλείο Χαρέλας

Το κρεοπωλείο Χαρέλας, στην Αλεξάνδρεια σκοπεύει να ανεβάσει ψηλά τον πήχη της τοπικής μας γαστρονομίας. Το κρέας που διαθέτει ποιοτικό και θα βρείτε χοιρινά και μοσχάρια από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς με τα αρώματα της γης μας.

Στο κρεοπωλείο έχουν την τεχνογνωσία της σωστής κοπής των κρεάτων, μπορούν να σας συμβουλεύσουν και να διαλέξουν για εσάς, ότι ταιριάζει στις γευστικές σας δημιουργίες. Με δυο λόγια μπορούν να γίνουν οι σύμβουλοι στη κουζίνα, που θα έχει τη δική σας υπογραφή.

Το σίγουρο είναι ότι όποιο κρέας διαλέξετε, να ξέρετε ότι στου «Χαρέλα» έχουν φροντίσει να προμηθεύονται και να διαθέτουν κρέας ποιοτικό, υψηλής διατροφικής αξίας για την οικογένειά σας.

Το σημαντικό είναι ότι αγαπούν την δουλειά τους και ξέρουν να προσφέρουν το καλύτερο, σε φιλικές τιμές και με χαμόγελο. Τιμές χοντρικής σε επαγγελματίες.

Στο κρεοπωλείο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία πεντανόστιμων κρεατοσκευασμάτων όπως ρολά, μαριναρισμένες τηγανιές, παναρισμένα, λουκάνικα, κοκορέτσια που τα επιμελείται με μεράκι ο Θωμάς και αρνιά, κατσίκια και αιγοπρόβατα όλο το χρόνο.

Κρεοπωλείο Χαρέλα Θωμά
Φιλίππου 51- Αλεξάνδρεια
Τηλ. 2333400021 και 6946212468