Αλεξάνδρεια: Γλυκερία – Μελίνα Ασλανίδου: Η κορυφαία μουσική συνάντηση του καλοκαιριού στην Αλεξάνδρεια

Λαμπερός επίλογος για την θητεία του Προέδρου της ΚΕΔΑ Στέφανου Δελιόπουλου, η μεγαλύτερη συναυλία των τελευταίων πέντε ετών, που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου στην συναυλία με θέμα «Όπου με πας, σε πάω…» ένωσαν τις φωνές τους και χάρισαν στο κοινό της Αλεξάνδρειας μια ανεπανάληπτη βραδιά. Οι ερμηνεύτριες ήταν πλαισιωμένες από πολυμελή ορχήστρα με εξαιρετικούς μουσικούς.

Η παρουσία των δύο σημαντικών και πολύ χαρισματικών ερμηνευτριών, σε αυτή την κορυφαία μουσική συνάντηση επί σκηνής ενθουσίασε τα 2000 άτομα, που την παρακολούθησαν.

Το πρόγραμμα ήταν ξεχωριστά αυθεντικό αφού οι δύο τραγουδίστριες παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, αλλά και αγαπημένα τραγούδια – σταθμούς σημαντικών Ελλήνων δημιουργών.

‘Αλλωστε η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της και έχει κερδίσει επάξια σε Ελλάδα και εξωτερικό τον χαρακτηρισμό “η φωνή της Ελλάδας”. Παραμένει για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή, σφραγίζοντας με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του ελληνικού τραγουδιού. Στις ζωντανές της εμφανίσεις ξεσηκώνει και ενθουσιάζει το κοινό με τα τραγούδια της και δίνει μοναδικό παλμό με τις επιτυχίες της.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες ερμηνεύτριες του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού. Η μοναδική χροιά της φωνής της μαγεύει το κοινό και τα τραγούδια που έχει τραγουδήσει έχουν αγαπηθεί και τραγουδηθεί από τον κόσμο, ενώ τα περισσότερα από αυτά αποτελούν πραγματικά διαχρονικά διαμάντια του σύγχρονου ρεπερτορίου. Έχει ξεχωρίσει για τις έξοχες συνεργασίες της ενώ οι συναυλίες της είναι πάντα πόλος έλξης του κοινού εντός και εκτός Ελλάδος.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες: