Αλεξάνδρεια: Φύτευση δένδρων από τον Σύλλογο Λεχοβιτών Αλεξάνδρειας

Ο Σύλλογος Λεχοβιτών Αλεξάνδρειας και Περιχώρων, ακολουθώντας και φέτος πιστά το καταστατικό του, προέβη την Παρασκευή 5 Απριλίου στη φύτευση δύο δενδρυλλίων φλαμουριάς στην αυλή του 1ου  Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας.

φωτο 5

          Υπήρξε συνεννόηση με την κ. Μουσαφίρη Κυριακή, διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου, για την υπόδειξη της κατάλληλης θέσης για τη φύτευση.

φωτο 6

          Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, με μια απουσία του Ταμία, ο οποίος βρισκόταν στην εργασία του και δεν μπορούσε να απουσιάσει, παραβρέθηκε στη δράση αυτή. Η Διευθύντρια ορισμένοι δάσκαλοι του Σχολείου και ένα τσούρμο χαρούμενων μαθητών τους περίμενε ανυπόμονα.

φωτο 7

          Σε λίγη ώρα άνοιξαν οι τρύπες με την ειδική αρίδα και οι μαθητές με τα χεράκια τους έριξαν το χώμα και σκέπασαν τα δενδρύλλια. Τα πότισαν και στη συνέχεια μπήκε ο προστατευτικός φράχτης με δεσίματα, που απέκλειαν την πιθανότητα τραυματισμού κάποιου παιδιού.

φωτο2

          Η πρόεδρος του Συλλόγου Λεχοβιτών κ. Παπαδημητρίου Αναστασία μαζί με τη Διευθύντρια του Σχολείου κ. Μουσαφίρη Κυριακή έδωσαν στα παιδιά τις απαραίτητες οδηγίες και παραινέσεις για την περιποίηση των δενδρυλλίων μέχρι να μεγαλώσουν. Η χαρά των παιδιών ήταν απερίγραπτη και η συμμετοχή τους  στη δράση αυτή υποδειγματική.

φωτο3

          Στις φωτογραφίες αποτυπώνονται στιγμιότυπα από την εκδήλωση αυτή του Συλλόγου Λεχοβιτών Αλεξάνδρειας και Περιχώρων.

         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤ.                          ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Συνελήφθη 57χρονος επειδή απειλούσε τη 17χρονη κόρη του να διακόψει την εγκυμοσύνη της
Επόμενο άρθροΔιεξαγωγή του 4ου Παιδαγωγικού Συνεδρίου Ημαθίας στις 12-13 Απριλίου 2024