
Αλεξάνδρεια : Ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου του Σωματείου Λαϊκών Αγορών Ημαθίας Δημήτρη Σαμαρά
Αγαπητοί φίλοι,
Ως Πρόεδρος του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ημαθίας, θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της ανεπανάληπτης γιορτής που διοργανώσαμε.
Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στους Χορηγούς μας Θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγάλο μας χορηγό, τον αγροτικό συνεταιρισμό Νάουσας Naougusta, τον Πρόεδρο της, Κώστα Ταμπακιάρη, και τον συνεργάτη του, Δημήτρη Καρούση, για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη που μας παρείχαν από το ξεκίνημα της προσπάθειας μας. Η στήριξή τους ήταν καθοριστική για την υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Ως πωλητές λαϊκών αγορών Ημαθίας, προτιμούμε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας τα προϊόντα του νομού μας, κάτι που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα.
Συγχαρητήρια στον Κόσμο Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο που αγκάλιασε την προσπάθειά μας και ήταν παρών σε μια γιορτή που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για πολλά χρόνια. Η ανταπόκρισή σας μας συγκίνησε και μας έδωσε δύναμη.
Ευχαριστίες σε Φορείς και Συνεργάτες Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Αλεξάνδρειας για την παραχώρηση του χώρου, καθώς και τους φύλακες του σχολείου, Βαγγέλη Φυλακτάκη και Δημήτρη Κουκουτσά, για την σημαντική βοήθειά τους.
Ευχαριστούμε επίσης τα ΜΜΕ τοπικά και πανελλήνια που ήταν κοντά μας από το ξεκίνημα της προσπάθειας, πρόβαλαν το concept μας, και συνέβαλαν στην παρουσίαση της εκδήλωσης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνεται σε όλους τους εκπροσώπους των σωματείων και των συλλόγων, που έμπρακτα έδειξαν την στήριξή τους και βρέθηκαν κοντά μας σε αυτή την όμορφη γιορτή αγάπης.
Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες που από την πρώτη ώρα πρόσφεραν αγόγγυστα την πολύτιμη βοήθειά τους, ειδικά σε ό,τι είχε να κάνει με χειρωνακτικές εργασίες.
Καλλιτέχνες Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αξιόλογους καλλιτέχνες Ματθαίο Τσαχουρίδη, Κώστα Καραπαναγιωτίδη, και την ορχήστρα του Δημήτρη Παράσχου που έδωσαν το είναι τους για μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση με την επιφύλαξη για μια μελλοντική συνεργασία
Με εκτίμηση,
Δημήτρης Σαμαράς Πρόεδρος Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ημαθίας












