Αλεξάνδρεια: Ενημέρωση της ΔΕΔΑ για τα έργα επέκτασης δικτύων διανομής φυσικού αερίου

Η ενημερωτική καμπάνια της ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου) για τα μεγάλα έργα επέκτασης δικτύων διανομής φυσικού αερίου με στόχο την ενημέρωση των πολιτών, φιλοξενήθηκε την Τετάρτη 30-11-2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

H διοργάνωση της ενημερωτικής εκδήλωσης της ΔΕΔΑ υλοποιήθηκε σε συνεργασία των δήμων Γιαννιτσών, Βέροιας, Αλεξάνδρειας και τα Επιμελητήρια Πέλλας και Ημαθίας. Αρμόδια στελέχη της επιχείρησης είχαν το χρόνο να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους πολίτες της Αλεξάνδρειας για τη μελλοντική σύνδεση οικιακών ή εμπορικών πελατών και τα πλεονεκτήματα της παροχής φυσικού αερίου. Εκδηλώθηκε μάλιστα η πεποίθηση πως η πόλη θα πληροί τη δυνατότητα σύνδεσης σε ένα χρόνο από τώρα, περί του τέλους δηλαδή του 2023.

Παράλληλα συμπληρώθηκαν δηλώσεις ενδιαφέροντος από το κοινό, με την συμπλήρωση υπεύθυνων δηλώσεων, γεγονός θετικό αφού με αυτό τον τρόπο αποφεύγονται τα  έξοδα των τελών σύνδεσης για τα νοικοκυριά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε καθημερινά από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. τον κ. Βασίλη Χασιώτη στο 2120215915 (email: v.chasiotis@deda.gr).

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για σύνδεση με το φυσικό αέριο μπείτε στο https://deda.gr/map/

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΟ Αλμυρός Βόλου θύμα του κυβερνητικού αφηγήματος περί ενεργειακής επάρκειας της χώρας αλλά και της έλλειψης ενημέρωσης σε ζητήματα δωρεάν καυσοξύλευσης
Επόμενο άρθροΣτο πλαίσιο της επιχείρησης “ΕΙΡΗΝΗ”, μπλοκάρεται φορτηγό πλοίο με στρατιωτικά οχήματα