Αλεξάνδρεια – Άγιος Γεώργιος και Τρίκαλα- Μελίκη τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα

Με εμβόλιμη  αγωνιστική(τελευταία για το 2023), συνεχίζεται την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα ΑΕ Αλεξάνδρειας θα αντιμετωπίσει στον Άγιο Γεώργιο  τον τοπικό Απόλλωνα, ενώ η δεύτερη της βαθμολογίας ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα υποδέχεται στο ΔΑΚ την νεανική ομάδα του Γιώργου Απόσογλου, το Μακροχώρι.

Ο τρίτος της βαθμολογίας Κεραυνός Επισκοπής πηγαίνει στην Πατρίδα για να αντιμετωπίσει την Κίτρινη Θύελλα, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων θα κοντραριστεί με τον Φίλιππο Μελίκης στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής.

Τέλος, το πρόγραμμα της αγωνιστικής συμπληρώνει η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο  Ζερβοχώρι όπου  ο τοπικός Άτλαντας θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕ Καβασίλων, που την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την έκπληξη επικρατώντας του ΦΑΣ με σκορ 2-1

Α’ ΕΠΣ Ημαθίας – 13η αγωνιστική

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 (15:00)

Απόλλων Αγίου Γεωργίου  – ΑΕ Αλεξάνδρειας

ΦΑΣ Νάουσα – Μακροχώρι

Άτλαντας Ζερβοχωρίου – ΑΕ  Καβασίλων

Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας  – Κεραυνός Επισκοπής

Μέγας Αλέξανδρος Τρίκαλων – Φίλιππος Μελίκη

Ρεπό: ΓΑΣ Κοπανός

BAU1234

Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικη Συναυλία με νέους ταλαντούχους πιανίστες_Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου_Αίθουσα Τέχνης Φ.Α.Α.Θ.
Επόμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: «Έχουμε χρέος να στηρίξουμε την κοινωνία, που τα τελευταία χρόνια ζει με αυξημένες ανισότητες και λιγοστές ευκαιρίες»