Αλ. Χαρίτσης: Αυτό που έχει ανάγκη η κοινωνία είναι μια Αριστερά σοβαρή, αξιόπιστη, μαχητική και τεκμηριωμένη

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις με ενδιαφέρον. Δεν μας χαροποιούν, ούτε όμως μας εκπλήσσουν» δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης από τα Χανιά, όπου πραγματοποιεί περιοδεία. Τόνισε ότι «αυτό που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία είναι μια Αριστερά σοβαρή, αξιόπιστη, μαχητική και τεκμηριωμένη. Μια αριστερά που θα προσφέρει εναλλακτικό δρόμο στους προοδευτικούς και αριστερούς πολίτες που βιώνουν την ζοφερή πραγματικότητα της μονοκρατορίας του κ. Μητσοτάκη. Φιλοδοξούμε αυτή να είναι η Νέα Αριστερά».

Ο κ. Χαρίτσης είπε ότι «είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν διαδικασίες ανασύνθεσης του ευρύτερου χώρου» και πως «θέλουμε η Νέα Αριστερά, με την ευκρίνεια και την σαφήνεια του πολιτικού της λόγου, με έναν άλλο δημοκρατικό τρόπο άσκησης πολιτικής, να αποτελέσει τον καταλύτη αυτών των εξελίξεων». «Θέλουμε να συσπειρώσουμε ευρύτερες δυνάμεις που είναι μέχρι σήμερα αόρατες, που δεν συμμετέχουν και δεν ακούγονται από το πολιτικό σύστημα. Η κοινωνία θα προχωρήσει και η Νέα Αριστερά θα προχωρήσει μαζί της» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, στις 19.00, θα μιλήσει στην ανοιχτή εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στην πόλη των Χανίων, ενώ νωρίτερα επισκέφθηκε και συζήτησε με εκπροσώπους της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, είχε περιοδεία στο κέντρο των Χανίων και στο Λιμάνι και συναντήθηκε με εκπροσώπους βιοκαλλιεργητών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Δεν έχουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω στους αγρότες, η κυβέρνηση ξεπέρασε τα όρια των προσδοκιών τους
Επόμενο άρθροΗ Ελλάδα του παρελθόντος εναντίον της σημερινής – Γράφει ο Μιχάλης Δεμερτζής