ΑΚΚΕΛ: Ξεκαθαρίζει την πραγματικότητα σχετικά με Ιταλία, Λιβύη και Luigi di Maio

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) υποχρεώνεται να αποκαταστήσει την αλήθεια,

από τα κρούσματα παραπληροφόρησης που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με το τι έκανε και δεν έκανε η Ιταλία στο θέμα της Λιβύης, δεδομένου ότι από τις αρχές του 2019 έχουμε επίσημη συνεργασία με το Κίνημα Πέντε Αστέρων, επικεφαλής του οποίου μέχρι πρότινος ήταν ο Luigi di Maio που εξακολουθεί να είναι Υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας.

            Διοχετεύτηκαν αναδημοσιεύσεις τουρκικών εφημερίδων για υποτιθέμενη συμφωνία της Ιταλίας με το τουρκικό καθεστώς σε σχέση με την Λιβύη και ενεργειακά προγράμματα στην περιοχή μας, μέχρι του σημείου μάλιστα που να εμπλέκουν προσωπικά τον ίδιον τον Luigi di Maio όταν ακόμη ήταν επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρων. Το γεγονός ότι ο Ιταλός ΥΠΕΞ όχι μόνο διέψευσε τον ίδιο τον Ερντογάν, αλλά η Ιταλία έφτασε μέχρι και σε διάβημα, προφανώς για αυτούς είναι «ασήμαντη λεπτομέρεια».

            Τα βαθύτερα κίνητρά τους φαίνονται όταν αντιγράφουν ξένα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα και εκμεταλλεύονται ακόμη και την απόσυρση του di Maio από την ηγεσία του Κινήματος Πέντε Αστέρων (τόσο για να αφήσει τόπο σε άλλους όσο και πρακτικά για να εστιαστεί ως ΥΠΕΞ), ώστε να φανεί ο πραγματικός στόχος τους: η λαϊκή αντίσταση στην ισοπέδωση και χουντοποίηση του κόσμου μας που γίνεται μέσω της παγκοσμιοποίησης.

            Πάντοτε προστίθεται ότι οι εξελίξεις (οι οποίες όμως δεν είναι όπως τις παρουσιάζουν) ανατρέπουν το κίνημα στην Ιταλία υπονοώντας ότι αυτό έχει επεκτάσεις και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, ότι το «λαϊκίστικο πείραμα» καταρρέει κλπ. Τέτοιου είδους λασποβολές αποδεικνύουν περίτρανα ότι αυτοί οι φασιστοειδείς και ναζιστοοειδείς κύκλοι (που ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό τις ηγεσίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις Βρυξέλλες), τρέμουν την ισχύ του λαού και εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία για να την προσβάλλουν και να επιβάλλουν την εντύπωση και αντίληψη ότι μόνο οι Ελίτ μπορούν και επιτρέπεται να κυβερνούν, διότι «αυτοί ξέρουν».

Αυτή είναι η ουσία της διαστρέβλωσης και καλούμε το κοινό την Ελλάδα να αντισταθεί σε αυτή την επιβολή εντύπωσης και αντίληψης.

ΣΗΜ.: Οι φωτογραφίες είναι από την ιστορική συνάντηση στην Ρώμη στις 15 Φεβρουαρίου 2019 όπου το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) σε συνεργασία με το ιταλικό Κίνημα 5 Αστέρων (M5S) και τον ηγέτη του Luigi Di Maio (τότε Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιταλίας), καθώς επίσης με κόμματα από την Φινλανδία (Liike Nyt-Κίνημα Τώρα), Πολωνία (Kukiz 15-του καλλιτέχνη Paweł Kukiz) και Κροατία (Zivi Zid-Ανθρώπινη Ασπίδα), έγιναν τα ιδρυτικά μέλη μιας πανευρωπαϊκής πολιτικής Συμμαχίας.