ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Τα μετά από την συνάντηση αγροτών στην Σκύδρα

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στη Σκύδρα  βρέθηκε  αντιπροσωπεία  του συλλόγου μας προκειμένου  να λάβει μέρος  σε συζήτηση  με συναδέλφους  από την υπόλοιπη  χώρα  για δύο  θέματα:

Πρώτον  να ολοκληρωθεί το κείμενο  που ξεκίνησε  στη συνέλευση  στα Αμπελάκια  και το οποίο  τελικά  στάλθηκε  σήμερα  στο πρόεδρο  της βουλής κο. Βούτση προκειμένου  να συζητηθεί  το αγροτικό  ζήτημα  στη βουλή  στις 12 με 14 Ιανουαρίου  ,η τελική  θεματολογία  συνυπογράφηκε και από το σύλλογο  μας.

Δεύτερον να συζητηθεί  το σημερινό  ραντεβού  με τον Υπουργό  Γεωργίας, ραντεβού  στο οποίο  το Δ.Σ αρνήθηκε να παραστεί  καθώς  θεωρεί ότι δεν γίνεται με τους όρους  που αυτό  επιθυμεί  καθώς  ουδεμία εξασφάλιση υπήρχε  ότι στην αίθουσα  θα υπήρχαν  και εκπρόσωποι  των υπουργείων Οικονομικών ή  Εργασίας , εφόσον  ασφαλιστικό και φορολογικό θεωρούμε  ότι είναι οι αιτίες  που μας οδηγούν στην εξαφάνιση.

Επίσης  επειδή  αυτός  ο σύλλογος  αντλεί  τη δύναμη  του από  τα μέλη  του και πλέον  έχει αποτινάξει  απο πάνω  του όρους  όπως  νεοσύστατος η ακόλουθος, μέσω  του ΔΣ θα είναι παρόν  πάντα  με δυνατή  και καθαρή  φωνή  σε τέτοιου  είδους  συσκέψεις πάντα  αξιολογώντας  πρώτα  τους συνομιλητές ,τις προθέσεις αυτών αλλά  και των συνθηκών που επικρατούν κάθε φορά.

Ενημερώνουμε επίσης  ότι στο σχεδιασμό  του ΔΣ περιλαμβάνονται ημερίδες που αφορούν  τις κύριες  καλλιέργειες  της περιοχής  μας όπως το βαμβάκι, το συμπύρηνο και επιτραπέζιο ροδάκινο καθώς  και τα μήλα  όπως επίσης  και ημερίδες που αφορούν  το ζαχαρότευτλο και κάποιες  νέες  καλλιέργειες.

Ιδιαίτερη βαρύτητα  θα δοθεί  στο τρόπο  δημιουργίας  συνεταιρισμού  και ομάδων  παραγώγων .

Τέλος  επειδή  κοινή  διαπίστωση  είναι  ότι  ο αγροτικός  κόσμος  της χώρας  βρίσκεται σε αναβρασμό, καλούμε τα μέλη  μας να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να δώσουν  ,όπως  πάντα   βροντερό παρόν όπου κριθεί  απαραίτητο ξεκινώντας από  την αμέσως επόμενη  γενική  συνέλευση  για την οποία  θα υπάρξει  ενημέρωση  σύντομα .

                                                                 Με τιμή το ΔΣ

Προηγούμενο άρθροΥπ. Γεωργικής Ανάπτυξης: 443 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας
Επόμενο άρθροΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Γεύμα στο προπονητικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές από την διοίκηση της ομάδας