Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – Εθνικός Κλειδίου 0-0. Καλύτερο το Πλατύ. Έμεινε στο κόλπο ο Εθνικός Κλειδίου. – Βίντεο – Φώτο

Μεγάλη μάχη έγινε στο λασπωμένο τερέν του Δημοτικού γηπέδου Πλατέος μεταξύ του Αγροτικού Αστέρα και του Εθνικού Κλειδίου με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 0-0.

Ρεπορτάζ: Στέλιος  Νίκας

Καλύτερο το Πλατύ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, με αρκετές χαμένες ευκαιρίες, με κορυφαία τη φάση του πέναλτι στο 53’, όπου ο Χαλβατζής ανετράπη ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος το πέναλτι, αλλά  έστειλε την μπάλα να βρει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και να βγει άουτ. Άλλη σημαντική φάση του παιχνιδιού στο 21 ‘ όταν ο Τόζογλου με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Θεόδωρου.

Στο 57’ το Κλειδί ζήτησε πέναλτι σε μια φάση που εμπλέκονται Μαγγανάρης και Πλέσκας . Το τεχνικό επιτελείο του Έμβολος σας δείχνει τη φάση από κοντά και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Πάντως ο διαιτητής είναι κοντά και από ότι φαίνεται σωστά δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο τέλος το Πλατύ δημιούργησε ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι αλλά οι ποδοσφαιριστές του ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Σωστή ανάγνωση του παιχνιδιού από τον προπονητή του Εθνικού Κλειδίου Δημήτρη Πρίντζιου.

Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι το τελικό αποτέλεσμα βάσει των ευκαιριών αδικεί το Πλατύ, αλλά με τα αν δεν κερδίζονται τα παιχνίδια, ενώ το Κλειδί έμεινε πιστό στο πλάνο του προπονητή του καθώς έκλεισε τους χώρους προσπάθησε να βγει στην κόντρα και να κλέψει το παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε. Πάντως το αποτέλεσμα αφήνει εν μέρει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες καθώς το μεν Πλατύ παραμένει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα  με ένα βαθμό περισσότερο από το Κλειδί ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στο κόλπο της ανόδου μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν και από τις δύο ομάδες, καθώς πάλεψαν για 93’  λεπτά μέσα στο βούρκο ενώ  και οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι στην εξέδρα συμπεριφέρθηκαν κόσμια καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Διαιτητής ο κος Μελτζανίδης με βοηθούς τους κ.κ Κελεσίδη, Γιάντση.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστήρ Πλατέος

Μουσκεφτάρας, Ελευθεριάδης(61’ Βουλγαρόπουλος) , Τόζογλου, Μαγγανάρης, Ταταρίδης, Κίρτσογλου, Καραούσογλου(83’ Τσογμελίδης) , Σκούρα, Νασούφι(87’ Μπαντής) , Χαλβατζής.

Εθνικός Κλειδίου

Βασιλείου Παρασχόπουλος, Κιρκιλιανίδης(56’ Ταμπουράς ) Καλυβιώτης, Μηνούδης(79’ Καραπατσάς) , Σερμπίνης, Σωτηράκης, Λουκάς(Αναδολού) , Αθανασιάδης, Πλέσκας , Λέκκας(73’ Αθανασιάδης).

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Δηλώσεις προπονητών στο βίντεο:

Φωτο: