Αγκαθιά – Τρίκαλα και Ροδοχώρι – Βέροια συγκρούονται στους πρώτους ημιτελικούς του Κύπελλου Ημαθίας

Με τους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, συνεχίζεται το κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας. Η Βέροια μεταβαίνει στο Ροδοχώρι για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΓΑΣ, ενώ η Νίκη Αγκαθιάς υποδέχεται στο γήπεδο της τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Δύο δυνατά ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει το ζευγάρι του μεγάλου τελικού που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Η πρωτοπόρος ομάδα του 2ο ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Βέροια μεταβαίνει στο Ροδοχώρι για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα χρησιμοποιήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και θέλει να κλειδώσει την πρόκριση από τον πρώτο ημιτελικό. Αντίθετα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου που φέτος τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά στο πρωτάθλημα της Α’  Ερασιτεχνικής, θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στην ομάδα της Βέροιας ελπίζοντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την Βέροια θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ζούρκος, Ιωάννου, ενώ από την ομάδα του Δημήτρη Κοτζάμπαση όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα διευθύνει ο κος Μελτζανίδης με βοηθούς τους κ.κ Πίτο και Ρηγόπουλο.

Η Νίκη Αγκαθιάς υποδέχεται στο γήπεδο της τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της περιοχής. Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη θέλει την νίκη για να διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο για την φετινή σεζόν. Από την άλλη ο περσινός κάτοχος του Κύπελλου Μέγας Αλέξανδρος, θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το συγκεκριμένο παιχνίδι αρχίζει ένας αγωνιστικός Γολγοθάς για τους φιλοξενούμενους, καθώς το προσεχές Σάββατο κοντράρονται εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας της Α’ Ερασιτεχνικής ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ενώ την μεθεπόμενη Τετάρτη ακολουθεί η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Τρία παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά για την φετινή πορεία της ομάδος του Δημήτρη Πρίντζιου. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος που είναι τιμωρημένος, ενώ ο Μέγας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα διευθύνει ο κος Καραντώνης με βοηθούς τους κ.κ Καραγκιζόπουλο, Χαλατζιούκα.

Οι αγώνες είναι διπλοί, θα ξεκινήσουν στις 16.00 και οι επαναληπτικοί θα ορισθούν προσεχώς από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Το πρόγραμμα των δύο ημιτελικών

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΠΣ Βέροια

Νίκη Αγκαθιάς – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων