Αγκαθιά Ημαθίας: Υλοποιείται άμεσα η κατασκευή κεντρικού στέγαστρου με μέριμνα της διοίκησης της ομάδας. (δηλώσεις Δ. Ματσούκα)

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Ανάλογη με την πρωταγωνιστική πορεία της Νίκης Αγκαθιάς στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής είναι και η προσπάθεια της διοίκησης για την τάχιστη διεκπεραίωση των βελτιωτικών έργων των γηπεδικών εγκαταστάσεων της ομάδας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Μετά τις πρώτες απαραίτητες εργασίες που ολοκληρώθηκαν τους καλοκαιρινούς μήνες (νέοι πάγκοι, κερκίδα φιλοξενούμενων, νέο κυλικείο κλπ), ήδη προχωράει με γοργούς ρυθμούς η κατασκευή στέγαστρου στην κεντρική κερκίδα θεατών. Με προοπτική στέγασης 330 περίπου φιλάθλων και συνολική διάσταση εμβαδού 240 τ.μ. (40μ. Χ 6μ.), το βασικότερο φετινό βελτιωτικό έργο του γηπέδου αναμένεται να ολοκληρωθεί σε χρόνο – ρεκόρ (αμέσως μετά το Κυριακάτικο ματς με τον Αλμωπό) και με αποκλειστική πρωτοβουλία της διοίκησης της ομάδας. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του νεαρού προέδρου της Νίκης Αγκαθιάς Δημήτρη Ματσούκα, για τη νέα αυτή προσπάθεια εξωραϊσμού και λειτουργικότητας του γηπέδου.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο: