Αγκαθιά Ημαθίας: Με πολύ κόσμο η προεκλογική συγκέντρωση του Αργύρη Πανταζόπουλου στην Αγκαθιά – βίντεο – φωτό

Πλήθος παρισταμένων παρακολούθησε την προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Αλεξάνδρειας Αργύρη Πανταζόπουλου που κατά την διάρκειά της τόνισε ότι « O συνδυασμός του θα είναι ο νικητής των εκλογών στις 26 Μαίου.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Δείτε το βίντεο:

Ο αγώνας τους είναι  έντιμος και καθαρός γιατί οι άνθρωποι που συμμετέχουν στον συνδυασμό είναι άφθαρτοι και ειλικρινείς. Υπάρχει κοινή συμφωνία αρχών και αξιών και δηλώνουν παρόντες για να πάει ο τόπος μπροστά, οι δημότες άλλωστε ζητούν να αλλάξει πρόσωπα ο Δήμος Αλεξάνδρειας. Οι δυνάμεις της ευθύνης, της εντιμότητας, της καθαρότητας είναι σίγουρο ότι θα επικρατήσουν γιατί είναι διαφορετικοί από αυτούς που υποσχέθηκαν πράγματα το 2014 χωρίς πρόγραμμα και η διοίκησή τους ήταν αυταρχική και αλαζονική και προσέφερε μόνο προβλήματα στην καθημερινότητα του πολίτη. Στην Αγκαθιά σήμερα βλέπουμε την εγκατάλειψη των χωριών και των οικισμών που βιώνουν καθεστώς στασιμότητας και παρακμής. Οι αντίπαλοί τους δεν πείθουν κανένα ούτε ο Γκυρίνης, ούτε ο Ναλπάντης που ήταν πρόεδρος της ΔΕΗΑΛ επί δημαρχίας Γκυρίνη, τον οποίον υπονόμευε ούτε πείθει κανέναν ο βουλευτής που οδήγησαν σε ξεπερασμένο παρελθόν που έχει διαγραφεί από όλους».

Και συμπληρώνει « Εμείς χωρίς προσωπικές αναφορές αρθρώνουμε τον πολιτικό μας λόγο και επιδιώκουμε να μετατρέψουμε τον τόπο που γεννηθήκαμε και αγαπάμε σε ένα τόπο που θα σέβεται τους δημότες και θα διευκολύνει την καθημερινότητά τους. Έχουμε αγνή και ειλικρινή διάθεση στον τόπο,  το συμφέρον του δήμου Αλεξάνδρειας και των δημοτών.  Μοναδικός αντίπαλος μας είναι τα προβλήματα του τόπου. Δεν δημιουργήθηκε ευκαιριακά ο συνδυασμός μας, για να σημειώσει πρόσκαιρη νίκη αλλά  είναι η απάντηση στην ανάγκη  της κοινωνίας που ζητά ανθρώπους καθαρούς, υπεύθυνους και άφθαρτους και όχι εκείνους που θέλουν μόνον να  καταλαμβάνουν αξιώματα και να εναλλάσσονται στις καρέκλες  στο δημαρχείο με όρους που δεν γνωρίζουμε.Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε στην καρδιά της Μακεδονίας, που ήταν είναι και θα είναι ελληνική, η Μακεδονία μας ενώνει και είμαστε αντίθετοι στην συμφωνία των Πρεσπών ενώ ο κ.Ναλπάντης την υποστηρίζει αφού στηρίζεται επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στο δεύτερο μέρος της ομιλίας του τονίζει « Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε την πολιτιστική κληρονομιά, την παράδοση τα ήθη και τα έθιμα του τόπου. Θέλουμε ο τόπος μας να αποκτήσει την ταυτότητα που του αξίζει γιαυτό υπογράφουμε ένα νέο συμβόλαιο εμπιστοσύνης. Άλλωστε κάθε κοινότητα, κάθε χωριό και οι άνθρωποί του αξίζουν πολλά περισσότερα από ότι έχουν σήμερα. Πρέπει να ανταποκρινόμαστε στα δίκαια αιτήματα των δημοτών και θα πρέπει να στεκόμαστε με ανθρωπιά δίπλα στους συμπολίτες που δοκιμάζονται. Δεν είμαστε αυτόκλητοι σωτήρες, είμαστε η παράταξη της συνέπειας, της ευθύνης και πρωτοπορούμε σε ένα αγώνα αξιοπιστίας. Είμαστε όλοι ενεργοί πολίτες, δεν χρωστάμε και δεν έχουμε εξάρτηση από κανέναν. Εμείς θέλουμε πολίτες ενωμένους που απαιτούν χρηστή διαχείριση, στόχος μας είναι να μην πάει ούτε ένα ευρώ χαμένο. Η σημερινή κατάσταση μας προσβάλει και πρέπει να τελειώσει. Η ποιότητα ζωής των δημοτών πρέπει να αναβαθμιστεί άμεσα, ο τόπος πρέπει να είναι ελκυστικός για τους ξένους και φιλικός για τους κατοίκους και τα παιδιά μας».

Στο τέλος της προεκλογικής ομιλίας του στην Αγκαθιά παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού τους,  της δημοτικής ενότητας Μελίκης.

Φωτο: