Αγιασμός τμημάτων στην Εύξεινο Λέσχη Βεροίας

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τα μέλη του συλλόγου μας στον καθιερωμένο αγιασμό  την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου για την αρχή της χρονιάς.  

Εύξεινος Λέσχη Βεροίας 1

Τον αγιασμό τέλεσε ο Π. Ναθαναήλ και ευχήθηκε στον σύλλογο να έχει μία καλή και παραγωγική χρονιά.

Πλήθος γονέων και μαθητών του συλλόγου μας ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους δασκάλους χορού και μουσικών οργάνων για τις ώρες διεξαγωγής των τμημάτων.

Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι όπου συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, χοροδιδάσκαλοι και οι γονείς με τα παιδιά τους. Στη λύρα, το αγγείο και το τραγούδι οι δάσκαλοι της λέσχης  Χρήστος Καλιοντζίδης και Βασίλης Φωλίνας και φυσικά έπαιξαν και  τραγούδησαν τα παιδιά της Λέσχης.

Γλέντι βέβαια χωρίς  τα ψητά και  τα απαραίτητα  αναψυκτικά και ποτά  δεν γίνεται  και γι’ αυτό πρέπει να  ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κύριο Πρόδρομο Καλδερίμογλου και την εταιρεία Mr. Beef για την ευγενική χορηγία των κρεάτων που δωρεάν διανεμήθηκαν στους παρευρισκόμενους.

          Οι εγγραφές συνεχίζονται  στη Γραμματεία της λέσχης στο Πανόραμα Βέροιας ( Λ. Πορφύρα 1). Τηλ. επικοινωνίας-ενημέρωσης : 2331072060 Κυριακή και  Πέμπτη,  Ώρες : 5-9μμ και 6973556255 (πρόεδρος) και  6984860096(χοροδιδάσκαλος).

 

Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                   Η Γ. Γραμματέας

Καπουρτίδης Χαράλαμπος                                Τογκουσίδου Ευαγγελία

 

 

Προηγούμενο άρθροΑΕ Αλεξάνδρειας – Σταυραετός 6-0. Χρήσιμο φιλικό προπόνησης για τους πράσινους – Βίντεο – φωτό
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 23 Σεπτεμβρίου – Σημαντικά γεγονότα