Άγγελος Τόλκας : «Η κυβερνητική αφωνία για τις εξελίξεις του Κορωνοϊού στην Ημαθία και για το νέο Lock Down είναι εκκωφαντική».

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με ερώτησή του προς τους Υπουργούς Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Πολιτικής προστασίας φέρνει το lock down στη Βουλή και ζητάει εξηγήσεις.

-Γιατί η Ημαθία έφτασε πάλι σε αυτό το σημείο,

-τί έκαναν και τί κάνουν για την προστασία των Ημαθιωτών,

-γιατί δεν ακολούθησαν τα επιβληθέντα μέτρα αλλά και γιατί επιμένουν σε λάθη τους.

Παράλληλα ρωτάει γιατί δεν εφαρμόστηκαν συγκεκριμένα μέτρα που προτείνει όπως η ιχνηλάτηση του ιού, η εφαρμογή μέτρων και ελέγχων, περισσότερα δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ, ειδικό σχέδιο δράσης και πρόληψης για την Ημαθία, ενδυνάμωση και στήριξη των δομών υγείας της Ημαθίας, ανάκληση της αναστολής εργασίας νοσοκομειακών που αδυνατίζει τα νοσοκομεία και τοποθέτηση σε κατάλληλες θέσεις, μέτρα για την επανεκκίνηση του εμβολιασμού που στην Ημαθία δεν πάει καλά.

Ο Άγγελος Τόλκας, με την κατάθεση της ερώτησης, τόνισε : «η τοπική κοινωνία είναι ανήσυχη και γεμάτη ανασφάλεια. Δεν μπορεί να μένει μακριά από τις εξελίξεις, από την προστασία, από την φροντίδα της πολιτείας. Δεν έχουμε δει κανέναν κυβερνητικό αξιωματούχο μέσα σε αυτό το νέο lockdown και κανείς δεν επισκέφτηκε την Ημαθία από κοντά.

Την ίδια αδιαφορία βλέπουμε και από τους κυβερνητικούς βουλευτές που δημιουργεί ερωτηματικά. Θέλουμε στον τόπο μας να στηρίζονται όλοι οι πολίτες και η πολιτεία να είναι ΕΔΩ, παρούσα και αποτελεσματική.

Καλούμε μαζί μας όλους τους συμπολίτες που βιώνουν αυτήν την αδιαφορία να αλλάξουμε πορεία, να τερματίσουμε την παρακμή».

Προηγούμενο άρθροΑνακολουθία λόγων και πράξεων του Υφυπουργού Αθλητισμού!
Επόμενο άρθροΞεκινούν τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ για το 2021-2022