Αύξηση 10,6% τον Νοέμβριο γνώρισαν οι ταξινομήσεις καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων

Αύξηση 10,6% για τον μήνα Νοέμβριο, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, σημείωσαν οι ταξινομήσεις καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων σύμφωνα με τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ).

       Συνολικά, στο ενδεκάμηνο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών είναι αυξημένες κατά +11,6% ως προς το αντίστοιχο διάστημα του 2016. Σημειώνεται πως η αγορά αυτοκινήτου κατά το ενδεκάμηνο του 2017 βρίσκεται -67,8% χαμηλότερα ως προς το μέσο όρο προ κρίσης (2000-2009).

    Στα καινούργια φορτηγά παρατηρείται αύξηση (+18,2%) από τις αρχές του έτους, ως προς την ίδια περίοδο πέρυσι, ενώ στα καινούργια δίκυκλα (πλέον των 50 cc) οι ταξινομήσεις παρουσιάζουν μείωση κατά -24,4% ως προς το 2016.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΠολλοί μαστογράφοι δεν πληρούν τις σωστές προδιαγραφές για καλής ποιότητας μαστογραφία, επισημαίνει η Ελληνική Εταιρία Μαστολογίας
Επόμενο άρθροΆμεσα ανταποκρίθηκε η Ελλάδα στο αίτημα της Αλβανίας προς την Ε.Ε. για αποστολή βοήθειας, λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας που έπληξε την χώρα.