ΑΕ Σχοινά – ΑΕΚ Καμποχωρίου 2-0. Πήρε άτυπη ρεβάνς για το αποτέλεσμα στο προηγούμενο φιλικό. – Βίντεο – Φώτο

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού η ΑΕ Σχοινά κατάφερε να επιβληθεί της ΑΕΚ Καμποχωρίου με 2-0 και να πάρει με αυτό τον τρόπο μία άτυπη ρεβάνς, καθώς στο προηγούμενο φιλικό που έγινε στο Καμποχώρι πριν έξι μέρες, η ομάδα του Νίκου Αναστασόπουλου έχει επικρατήσει με το ίδιο σκορ της ΑΕ Σχοινά.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Τα δύο γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Παπαδόπουλος 30’ και Καραμήτσος 73’ από ένα σε κάθε ημίχρονο, ενώ ο Βουλγαράκης από το Καμποχώρι είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ στο 20’ του δευτέρου ημιχρόνου. Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι η ΑΕ Σχοινά  εμφανίστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο σε αυτό το φιλικό παιχνίδι απέδωσε καλύτερο ποδόσφαιρο και δίκαια κατέκτησε τη νίκη.

Από την άλλη το Καμποχώρι απέδωσε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, δικαιούταν ένα τέρμα καθώς δημιούργησε τις φάσεις για να το πετύχει, αλλά οι ποδοσφαιριστές  του Νίκου Αναστασόπουλου στο σημερινό παιχνίδι είχαν κακά τελειώματα, ενώ ο τερματοφύλακας Βρεττός όπου χρειάστηκε επενέβη σωτήρια.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτο:

ΣΧΙ ΚΑΜΠ 1 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 2 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 3 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 4 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 5 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 6 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 7 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 8 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 9 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 10 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 11 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 12 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 13 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 14 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 15 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 16 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 17 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 18 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 19 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 20 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 21 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 22 ΣΧΙ ΚΑΜΠ 23

Προηγούμενο άρθροΔόξα Λιανοβεργίου: Αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. – βίντεο – φωτο – δηλώσεις
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ενα μακό μπλουζάκι δίνει δουλειά σε πρόσφυγες!