ΑΕ Αλεξάνδρειας – Αστέρας Αλεξάνδρειας 2-1 . Αγχωτική νίκη επί ενός πολύ καλού Αστέρα – Βίντεο- Φώτο

Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση η ΑΕ Αλεξάνδρειας επιβλήθηκε του Αστέρα με 2-1 και  παρέμεινε πρώτη στον πίνακα της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής  μαζί με την ΑΕ Καβασίλων, με τις δύο ομάδες να έχουν από 19 βαθμούς.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Η αλήθεια είναι ότι οι γηπεδούχοι τα βρήκαν σκούρα από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Αστέρα, οι οποίοι κατάφεραν να προηγηθούν σχετικά νωρίς στο σκορ στο 17’ με κεφαλιά του Μπράβου και να βάλουν δύσκολα στους ποδοσφαιριστές του Τριανταφύλλου Παπακωνσταντίνου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν λήξει το ημίχρονο με προσωπική ενέργεια του Κώστα Πιπιλιάρη, του μοναδικού ποδοσφαιριστή που ήταν ενεργό μέλος της μεγάλης ομάδας της ΑΕ που θαυμάσαμε  τα προηγούμενα χρόνια. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο και κράτησε την αγωνία των φιλάθλων μέχρι το τέλος, καθώς κρίθηκε με ένα πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ποδοσφαιριστής και διπλασίασε τα σημερινά του τέρματα , ένα τέρμα που χάρισε την νίκη και τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους. Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι η ΑΕ δεν έπιασε αποδεκτά στάνταρ απόδοσης στο σημερινό παιχνίδι και φωνάζει από μακριά ότι χρειάζεται ενίσχυση για να μην μπει σε περιπέτειες, ενώ αξίζουν συγχαρητήρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πόλυ Χουρσουζίδη, οι  οποίοι  πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και σίγουρα τούς αδικεί η τελική έκβαση του παιχνιδιού.

Διαιτητής ο κος Μαργαρίτης με βοηθούς τους κ.κ Γκόγκο, Γκαλαιτσης.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας

Μαυρίδης,  Τσολακίδης,  Μυλώσης, Τσορακλίδης,  Δουδούκης, Παπαδόπουλος(63’ Τσιώμος),

 Σεμερτζίδης(50’ Ευαγγέλου), Γερόπουλος, Πιπιλιάρης, Τσιώμος,  Μουταφίδης(57’ Μιχαλακάκης)

Αστέρας Αλεξάνδρειας

Καψάλης, Κατράνας, Μπράβος, Μπρίνιας(59’ Γκαριπ), Φιλιππίδης, Δελιόπουλος, Τσέπης, Μάρκος, Μαντζουρίδης, Κίτσας Θ., Τριανταφυλλίδης(46’ Τεντσογλίδης).

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτογραφίες: