Α. Γεωργιάδης: Δέχθηκα επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο – Ντροπή σε όσους νομίζουν ότι ο δημοκρατικός διάλογος γίνεται με τέτοιους όρους

Συνθήματα κατά του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνι Γεωργιάδη, έγραψαν άγνωστοί έξω από το πολιτικό του γραφείο, διαμαρτυρόμενοι για νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα άγνωστοι χρησιμοποιώντας κόκκινη μπογιά έγραψαν συνθήματα στον τοίχο και στην πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας που στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του υπουργού στην οδό Ακαδημίας.

«Πριν λίγο δέχθηκα επίθεση στο Πολιτικό μου γραφείο για το υπό ψήφιση Νομοσχέδιο μας. Μόνον ντροπή σε όσους νομίζουν ότι ο δημοκρατικός διάλογος γίνεται με τέτοιους όρους» ανάφερε σχετικά σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γεωργιάδης, ενώ ανάρτησε και μια φωτογραφία με τα συνθήματα, που έγραψαν οι άγνωστοι, στην είσοδο του πολιτικού του γραφείου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθρο“Heritages, Από το Άγιον Όρος στη Στράντζα
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 42χρονος «φαρσέρ» που απειλούσε να ανατινάξει το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και έξι νοσοκομεία