Ελληνική Αστυνομία: Δελτίο αδικημάτων και συμβάντων τελευταίου 24ωρου Κεντρικής Μακεδονίας

astynomia-astynomia

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Εξιχνίαση κλοπής σε πρατήριο υγρών καυσίμων

    Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, κλοπή χρηματικού ποσού από πρατήριο υγρών καυσίμων στα Γιαννιτσά, που έγινε τον Οκτώβριο του 2012 και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού και 2 ακόμα συνεργών του. Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι το απόγευμα της 9ης Οκτωβρίου του 2012, πήγαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας 75χρονης ημεδαπής και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Σύλληψη για κλοπή από κατάστημα    

Συνελήφθη χθες (2-3-2017) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 30χρονος ημεδαπός, καθώς όπως διαπιστώθηκε το βράδυ της προηγούμενης μέρας, αφαίρεσε από κατάστημα ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού, μία ηλεκτρονική συσκευή, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις     

  • Συνελήφθη χθες (2-3-2017) το μεσημέρι στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 48χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
  • Συνελήφθη χθες (2-3-2017) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, 48χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών    

Συνελήφθη χθες (2-3-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος είχε επιβληθεί το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση για την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ
Επόμενο άρθροΠρασινοαριστερή αποταμίευση – Γράφει ο Δημήτριος Τοπάλης