Ελληνική Αστυνομία: Αδικήματα και συμβάντα τελευταίου 24ωρου – Συλλήψεις σε Αλεξάνδρεια και Βέροια

astynomia-astynomia

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Εξιχνίαση κλοπής      

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, κλοπή από οικία. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 35 και 20 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2017, σε περιοχή της Ημαθίας, μπήκαν παράνομα σε σπίτι ιδιοκτησίας 46χρονου και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 600 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιδιοκτήτη.

Συλλήψεις για ναρκωτικά  

  • Συνελήφθη χθες (23-2-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας ένας 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάνναβη βάρους 42,3 γραμμαρίων, 8 σπόροι κάνναβης και έλαιο κάνναβης 3 γραμμαρίων.
  • Συνελήφθη χθες (23-2-2017) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει κάνναβη βάρους 13,3 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.
  • Συνελήφθη χθες (23-2-2017) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει κάνναβη βάρους 6 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα     

  • Συνελήφθη χθες (23-2-2017) το μεσημέρι στον Προμαχώνα Σερρών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκίνητου που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 52 φιάλες αλκοολούχων ποτών, τα οποία εισήγαγε νωρίτερα από γειτονική χώρα, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Επιπλέον κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς των λαθραίων ποτών.
  • Συνελήφθη χθες (23-2-2017) το μεσημέρι στον Προμαχώνα Σερρών από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκίνητου που επέβαινε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 42 φιάλες αλκοολούχων ποτών και 140 πακέτα τσιγάρων, τα οποία εισήγαγε νωρίτερα από γειτονική χώρα, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα παραπάνω λαθραία ποτά και τσιγάρα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του 31χρονου.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις      

  • Συνελήφθη χθες (23-2-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκιδικής, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
  • Συνελήφθη χθες (23-2-2017) το πρωί σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ένας 78χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, για παράβαση της δασικής νομοθεσίας.
Προηγούμενο άρθροΤα παιδιά μαθαίνουν στο σχολείο καλύτερα τα μαθηματικά…εν κινήσει
Επόμενο άρθροΤα ανέκδοτά μας: Δύο ανέκδοτα με πολύ γέλιο…