ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Κοπανού 3-0: Νίκησε και παραμένει στο «κόλπο» για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ – (Φώτο-βίντεο)

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Ένας αναγεννημένος ΠΑΟΚ με τους Λευτέρη Κελεσίδη και Μάκη Γιαννόπουλο στον πάγκο, κατάφερε το ντέρμπι με τον Κοπανό να το μετατρέψει σε απλή διαδικασία και να επιβληθεί με το εμφατικό 3-0 .

Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και με σωστή κυκλοφορία και ανάπτυξη από τα άκρα δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να ανοίξουν το σκορ. Μάλιστα ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ νωρίς στο 13’ με ωραίο πλασέ του Κ.Κίτσα ύστερα από γύρισμα του Ε.Κίτσα μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κοπανός είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν μετά από εκτέλεση φάουλ,η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ευαγγελόπουλου κτύπησε στο έδαφος χωρίς όπως φαίνεται να περνάει την τελική γραμμή του τέρματος .Λίγο πριν την λήξη στο 43’ ο Κώστας Κίτσας εκμεταλλευόμενος το λάθος διώξιμο του Κατσουγιαννόπουλου, κέρδισε την κόντρα και με αριστοτεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αντιφάκου γράφοντας το 2-0 για τον ΠΑΟΚ .

Με το 2-0 παρακαταθήκη μπήκε στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ και ανεβάζοντας ρυθμό κατάφερε σχετικά νωρίς στην επανάληψη στο 60’ να κλειδώσει το παιχνίδι με σκόρερ και πάλι τον συνήθη ύποπτο Κ.Κίτσα ο οποίος έκανε το πρώτο φετινό χατ τρικ.

Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι οι γηπεδούχοι κέρδισαν δίκαια το παιχνίδι, μπήκαν για τα καλά στο κόλπο του τίτλου μια και έχουν να δώσουν μέχρι το τέλος του α’γύρου τα ντέρμπι με Επισκοπή και Τρίκαλα στην έδρα τους.Ο Κοπανός σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν δικαιολόγησε την παρουσία του και φαίνεται ότι μέχρι να επιστρέψει ο Σπανός ο Νίκος Αντώνας θα συνεχίζει να πονοκεφαλιάζει.

Διαιτητής ο κος Καραγκιζόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη , Μοσχόπουλο.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας; Ευαγγελόπουλος, Μπουκλάς Γ., Μπουκλάς Α., Κούκλας, Κίτσας Λ, Κίτσας Ε., Κίτσας Π., Κιτσας Κ, Κίτσας Θ., Κίτσας Σ., Καρατάσος Α.

ΓΑΣ Κοπανός : Αντιφάκος ,Μισαηλίδης, Χαραλαμπίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Οικονόμου, Καλεσμήτος, Μποζίνης, Δημούλτσης, Σιδηρόπουλος, Μπούφι, Καψάλης.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα – γκολ στο βίντεο:

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο:

Φωτο:

dsc09804-copydsc09805-copydsc09806-copydsc09809-copydsc09811-copydsc09812-copydsc09816-copydsc09818-copydsc09829-copysdsc09795-copy

Προηγούμενο άρθροΤέμπη: Σύγκρουση λεωφορείου με αυτοκίνητο μετά τα μεσάνυχτα, τραυματίστηκε ο 40χρονος οδηγός του Ι.Χ.
Επόμενο άρθροΝησέλι-Λουτρός 1-0 – Στο 92′ πήρε “κεφάλι” ο Αλιάκμονας!