Ελληνική Αστυνομία: Δελτίο αδικημάτων και συμβάντων τελευταίου 24ωρου Κεντρικής Μακεδονίας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συλλήψεις για καταδικαστική απόφαση            

  • Συνελήφθη χθες (21-10-2016) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών (διακίνηση).
  • Συνελήφθη χθες (21-10-2016) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας Σερρών, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών (παράνομη είσοδο στην ελληνική επικράτεια).

Συλλήψεις για Ναρκωτικά         

  • Συνελήφθη χθες (21-10-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατά των αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν συσκευασίες με μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων άνευ ιατρικής συνταγής και κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.
  • Συνελήφθη χθες (21-10-2016) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι κατά των αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 17 ναρκωτικών δισκία άνευ ιατρικής συνταγής.
Προηγούμενο άρθροΒέροια: Παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Άννας Σελίδου με τίτλο «Πως τον λένε τον Θεό σας;»
Επόμενο άρθροΗΠΑ: Το Facebook θα επιτρέπει την ανάρτηση περισσότερων σοκαριστικών φωτογραφιών υπό ορισμένες συνθήκες