
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο Ημαθιώτικο ντέρμπι της φετινής σεζόν στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Περιγραφή: Βασίλης Σιμόπουλος – Κάμερα: Γιώργος Λεωνίδας Γκιώνης
Βέροια και Αλεξάνδρεια διασταύρωσαν τα ξίφη τους, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, με τη «Βασίλισσα» να νοιώθει περισσότερο αδικημένη από το αποτέλεσμα, καθώς είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, ενώ τους «πράσινους» στο ντεμπούτο του Κώστα Γαλτσίδη στον πάγκο τους, να παίρνουν μέσα σε μια δύσκολη έδρα τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα και να νοιώθουν σαφώς ικανοποιημένοι
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
8’ Καλό σουτ του Ιωάννου λίγο έξω από την περιοχή, ο Τόλιος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.
23’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπλέτσα, ο Τόλιος χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία έπεσε και μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία.
27’ Ωραία προσπάθεια του Ιωάννου και δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Τόλιος απέκρουσε εντυπωσιακά!
28’ Μετά από κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Πρασσά, ο οποίος δύο φορές με σουτ δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα, αφού και τις δύο κόντραρε σε σώματα αμυντικών και απομακρύνθηκε.
29’ Κεφαλιά του Τασιόπουλου από καλή θέση μετά από κόρνερ, η μπάλα έφυγε άουτ.
45’+ Μετά από σουτ του Τσιρίδη, ο Μελιόπουλος έκανε την προβολή από πολύ καλή θέση αλλά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ!
78’ Ο Παπαδόπουλος από καλή θέση έπιασε το σουτ, όμως η μπάλα κάπου βρήκε την τελευταία στιγμή και κατέληξε κόρνερ, λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκάρα.
82’ Διαγώνιο σουτ του Χερίδη, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
86’ Ωραία προσπάθεια του Χερίδη που μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και έσπασε τη μπάλα για στον επερχόμενο Μπεκιαρίδη, ο οποίος ανενόχλητος από πλεονεκτική θέση δεν έπιασε καλό σουτ και την έστειλε άουτ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια!
88’ Κεφαλιά του Τασιόπουλου μετά από κόρνερ, η μπάλα έφυγε άουτ.
90′ Σουτ του Γκελοσάνι έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τόλιου.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΒΕΡΟΙΑ (Γιάννης Πολλαετίδης): Γκάρας, Τσιρίδης (69’ Χερίδης), Μελιόπουλος (69’ Γκελοσάνι), Μπλέτσας, Πρασσάς (46’ Ρούσσος), Λέκα (75’ Μπεκιαρίδης), Τασιόπουλος, Αχλιώπας, Καψάλης (46’ Γανόπουλος), Κουκόλης, Ιωάννου.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Κώστας Γαλτσίδης): Τόλιος, Ζεϊμπέκης, Βλάχος, Κυριακίδης, Καπλάνι, Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης, Μωραϊτάκης Μ. (76’ Παπαδόπουλος), Λιόλιος (90’+ Κωτσιόπουλος), Λίτσι (79’ Δημόπουλος), Τάνγκου.
Με πληροφορίες από το kerkidasport. Gr






















