
Σε ένα παιχνίδι που παρουσιαζε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και Θύελλα Σταυρού έμειναν στο στείρο 0 -0 με τους γηπεδούχους να παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.
Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας – Κάμερα: Γιώργος Λεωνίδας Γκιώνης
Το αποτέλεσμα βρισκει τις δύο ομάδες να βρίσκονται στη δεύτερη θέση του πίνακα της βαθμολογίας με τους γηπεδούχους να έχουν πιο τρανταχτές ευκαιρίες να πάρουν το ροζ φύλλο αλλά οι επιθετικοί του Σάκη Παγγούρα να είναι φλύαροι στην τελική προσπάθεια.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το παιχνίδι 2′ πριν λήξει το παιχνίδι, αλλά μια μεγάλη αποκρουση του Καψάλη σε μακρινό σουτ του Κέτογλου έξω από τη μεγάλη περιοχή έκρινε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0. Μοιραίος παίκτης για τα Τρίκαλα ο Κίτσας Ν. που παρα την καλή απόδοση δεν μπόρεσε να βρει δίκτυα κυρίως στη φάση του 36′ που έβγαλε ο Κούβαρος. Άξιο αναφοράς το δοκάρι στην αρχή του παιχνιδιού από τους φιλοξενούμενους με τον Πιπιλιάρη στο 5′.
Διαιτητής ο κος Χρυσέλης με βοηθούς τους κ.κ. Τζημόπουλο ,Καλλινιώτη.
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Σάκης Παγγούρας)
Καψάλης, Ιορδανόπουλος, Βολονάκης, Βασιλείου, Δούκας, Βουλγαράκης(74′ Μπρινιάς), Αλμπανίδης, Κουκουσίτσας, Μαρτσέλος, Κίτσας Ν., Κίτσας Π.
Θύελλα Σταυρού (Φωτιάδης Ν.)
Κούβαρος, Τσίλης Δ., Ράδης, Κοτζαχρήστος (60′ Ρούμογλου), Τσίλης, Τάνης(73′ Στήθος), Σερασκιέρης, Βασιλείου (82′ Παπάζογλου), Κετόγλου, Αδαμίδης, Πιπιλιάρης.



































