
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/8/2025
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ για τις πυρκαγιές!»
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Τα 4 σενάρια για τη Διάσκεψη της Αλάσκας – ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΞΠΡΕΣ για αδήλωτα εισοδήματα»
ΕΣΤΙΑ: «Η ανέκδοτη ιστορική μαρτυρία Σταμπολή για τον τορπιλλισμό της «Έλλης»»
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Πύρινος εφιάλτης στην Πάτρα – Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, που πλησίαζαν την πόλη – Έγιναν στάχτη σπίτια και επιχειρήσεις»
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ» ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ»
ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «»
ΤΑ ΝΕΑ: «ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ;»
Ο ΛΟΓΟΣ: «ΜΕΤΩΠΑ ΣΕ ΑΧΑΪΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΧΙΟ, ΖΑΚΥΝΘΟ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΠΕΛΛΑ Σε πύρινο κλοιό η χώρα – ΑΑΔΕ Λουκέτο και πρόστιμο 10.500 ευρώ σε γνωστό beach restaurant στη Ρόδο – ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου»
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «ΠΑΤΡΑ – ΣΤΟ ΠΟΔΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΣΤΗ «ΓΥΜΝΙΑ» ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Στην πρώτη γραμμή για να σωθεί το βιος του από τη φωτιά»
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: «Πρώτο φθινόπωρο χωρίς… αγάπη»
KONTRA NEWS: «Δεν προχώρησαν τα έργα για αντιπυρικές ζώνες και δασικούς δρόμους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ»
ESPRESSO: «Ο «Παπαφλέσσας της Παναγιάς» των αλησμόνητωγν πατρίδων»
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΟΚΤΕΪΛ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Ασύμμετρος πόλεμος στα πύρινα μέτωπα της χώρας»
STAR: «ΕΡΩΤΑΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ… ΤΡΑΚΤΕΡ»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «ΠΥΡΚΑΓΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΥΧΤΑ ΚΟΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΙΟ – Στη «δίνη» των εντάσεων Ε.Ε. – Κίνα – ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ «Η εκεχειρία, στόχος στην Αλάσκα»»






