
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 9/8/2025
ΤΑ ΝΕΑ: «ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟ 5ης ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΘ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Σοκ από τον θάνατος της Λένας Σαμαρά – ΠΑΚΕΤΟ αναδρομικών για 93.000 συνταξιούχους – Δραματική μάχη με τις φλόγες στην Κερατέα»
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Τα παράδοξα του απαγορευτικού – Σκληρή μάχη με τις φλόγες στην Κερατέα»
ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: «Μπάζει νερά»
EΣΤΙΑ: «Η τρισέγγονη της Πηνελόπης Δέλτα Λένα Σαμαρά «έφυγε» αιφνιδίως»
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ»
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «Ξένοι αγοράζουν τη Χαλκιδική»
ESPRESSO: «Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας για τη γλυκιά Λένα»
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Επόμενη πράξη στο προμελετημένο ιμπεριαλιστικό έγκλημα»
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: «ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ MADE IN GREECE – ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ»
Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΣΕ 2.167 ΠΕΡΙΟΧΕΣ»
KONTRANEWS: «ΠΥΡΙΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΤΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ»
Η ΑΠΟΨΗ: «ΑΠΟ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ «SAFE»»
Ο ΛΟΓΟΣ: «ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ «Ανηφόρισε» ο πληθωρισμός – Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από τις 11 έως τις 14 Αυγούστου – Θλίψη για τον αδόκητο θάνατο της κόρης του Αντώνη Σαμαρά »
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ATM, ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ Τί είναι το ψηφιακό ευρώ, πως επηρεάζει τη ζωή μας – Ένας νεκρός στην πύρινη κόλαση της Κερατέας»
STAR: «ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΝΑ»
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ανείπωτος θρήνος για τον θάνατο της Λένας Σαμαρά – ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ F-35 από διακομματική ομάδα 40 βουλευτών»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
AXIANEWS: «ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ»
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Δυσοίωνες προβλέψεις για τον πληθωρισμό»
AGRENDA: «Σε κρίση η οικογενειακή γεωργία»






