
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/7/2025
ΤΑ ΝΕΑ: «Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Αθήνα 6/7/2015 ΚΑΙ ΟΙ 110 ΣΕΛΙΔΕΣ – ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ»
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Στο ταμείο 50.000 απόστρατοι»
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Από τα ρεμπέτικα, στην ηλεκτρονική μουσική – Επιβολή τέλους στους τουρίστες της μιας ημέρας – Δεν θέλουν να χτυπούν κάρτα στο Πολυτεχνείο – Αστυνομικοί διακινούσαν κατασχεμένα ναρκωτικά»
ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: «ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ Πόσο θ’ αντέξει;»
EΣΤΙΑ: «ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Βουτηγμένοι στα ναρκωτικά οι φρουροί του νόμου »
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΦΕΡΝΕΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ««Αλώνουν» την καρδιά της πόλης»
ESPRESSO: «ΟΜΗΡΟΣ απατεώνων ο Ευστρατιάδης»
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Νέα δεινά φέρνει η «κανονικότητα» του καπιταλισμού και της ΕΕ»
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: «ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ «ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΙΙΙ» ΣΤΕΓΗ ΜΕ ΜΠΟΝΟΥΣ»
Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ AIRBNB απαλλαγές στα ενοίκια – ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ – ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΚΑΥΣΩΝΑ»
KONTRANEWS: «ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ – ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝ.ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ»
Η ΑΠΟΨΗ: «ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ…»
Ο ΛΟΓΟΣ: «ΣΦΟΔΡΑ ΠΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Μετωπική στη Βουλή – ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν σε χρήστες, πάνω από 5 εκατ. ευρώ τα κέρδη – ΚΥΡ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Στη φετινή αντιπυρική περίοδο αντιπαρατάσσουμε τις περισσότερες δυνάμεις που είχαμε ποτέ»
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΕΚΟ – ΤΡΑΠΕΖΕΣ Αναδρομικά έως 14.000 € σε 90.000 συνταξιούχους «ευγενών» Ταμείων»
STAR: «ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ»
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
AXIANEWS: «ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟ Α΄ΕΞΑΜΗΝΟ 2025»
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «2 δισ. ελαφρύνσεις σε 4 εκατ. φορολογούμενους 89η ΔΕΘ»
AGRENDA: «Δικαιώματα καταργούνται οι συνταξιούχοι εκτός ΚΑΠ»






