Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τίμησε την Κ.Α.Θ Α.Ε. με την επίσκεψη του στο περίπτερο της στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η ΚΑΘ Α.Ε., στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων που στεγάζονται και δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις της, συμμετέχει στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (περίπτερο 3, stand 5α ).

a-tsipras-ekth1Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τίμησε την Κ.Α.Θ Α.Ε. με την επίσκεψη του στο περίπτερο της στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

a-tsipras-ekth2Ο πρωθυπουργός είχε ολιγόλεπτη εγκάρδια συνομιλία με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΑΘ Α.Ε., κ. Δημήτριο Χαμπίδη, στον οποίο και εξέφρασε την χαρά του για την συμμετοχή της Κ.Α.Θ. Α.Ε. στη έκθεση, τονίζοντας την σημασία και την αναγκαιότητα τέτοιων πρωτοβουλιών. Κατόπιν δέχθηκε με χαρά το δώρο της Κ.Α.Θ. Α.Ε., ένα καλάθι με παραδοσιακά ελληνικά μεταποιημένα αγροτικά προϊόντα (μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, λικέρ, τραχανά και χυλοπίτες).

kath

Προηγούμενο άρθροΑ.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Χειμερινά προγράμματα κολύμβησης 2016
Επόμενο άρθροΣυνεχίζονται για λίγες ημέρες οι Μετεγγραφές των μαθητών για το Σχολικό Έτος 2016-2017 στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας.