Τα Public Κατερίνης καλωσορίζουν τα iRepair με αποκλειστικές προσφορές για άμεσο και εύκολο service!

Τα Public Κατερίνης καλωσορίζουν τα iRepair με αποκλειστικές προσφορές για άμεσο και εύκολο service!

Οι καταναλωτές της Κατερίνης έχουν πλέον άμεση πρόσβαση στο πιο γρήγορο και οικονομικό service με την υπογραφή της iRepair, αλλά και στις πιο μοναδικές προσφορές μέχρι 31/10

Το νέο σημείο service iRepair στα Public Κατερίνης είναι γεγονός και το γιορτάζει, προσκαλώντας το καταναλωτικό κοινό να ανακαλύψει μοναδικές προσφορές τεχνολογίας, που ισχύουν έως τις 31 Οκτωβρίου.

Οι κορυφαίες υπηρεσίες της iRepair που το κοινό ξέρει και εμπιστεύεται, όπως η επισκευή συσκευών τεχνολογίας και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης που καλύπτει όλες τις ανάγκες τους για smartphone, tablet, laptop και desktop συσκευές, είναι πλέον διαθέσιμες και για τους κατοίκους της Κατερίνης, εντός του καταστήματος Public.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου σημείου service iRepair στα Public Κατερίνης, οι επισκέπτες θα μπορούν να επωφεληθούν έως το τέλος Οκτωβρίου τις μοναδικές προσφορές όπως 10% έκπτωση σε όλα τα “second go” smartphones και 30% έκπτωση σε όλες τις επισκευές συσκευών, εκτός από τα μοντέλα που διαθέτουν Apple Original Parts και Samsung Original Parts και κυκλοφόρησαν τον τελευταίο χρόνο. Επιπλέον, το κοινό θα λαμβάνει 30% έκπτωση σε όλα τα αξεσουάρ, καθώς και 50% στην προστασία οθόνης smartphone.

Τα Public, ως ο απόλυτος προορισμός τεχνολογίας, φροντίζουν να προσφέρουν στους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα εγγυημένη υποστήριξη αλλά και εξατομικευμένες συμβουλές τεχνολογίας από εξειδικευμένους τεχνικούς με πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας. Με 43 καταστήματα Public που περιλαμβάνουν σημείο service της iRepair, το νέο κατάστημα Κατερίνης αναβαθμίζει την εμπειρία Public, παρέχοντας στο κοινό άμεση πρόσβαση σε άριστες υπηρεσίες, με την υπογραφή των κορυφαίων iRepair Experts.

iRepair @Public Κατερίνης 1

Προηγούμενο άρθροΟμιλία του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου στην εκδήλωση του ΕΣΡ του μορφωτικού ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ και του MedDMO με θέμα την παραπληροφόρηση
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 19 Οκτωβρίου – Τα σημαντικά γεγονότα