<<Μίλα με τον βουλευτή σου>> Την Κυριακή η πρώτη εκδήλωση διαλόγου του Διαμαντή Γκολιδάκη

«Μίλα με τον βουλευτή σου»

Την Κυριακή η  εκδήλωση διαλόγου του Διαμαντή Γκολιδάκη

Μια πρωτοποριακή εκδήλωση διαλόγου με τους πολίτες διοργανώνει ο ειδικός καρδιολόγος και βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης Διαμαντής Γκολιδάκης. Η εκδήλωση φέρει τον τίτλο «Μίλα με τον βουλευτή σου» και έχει στόχο τον άμεσο και απευθείας διάλογο του βουλευτή με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ

Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης

 «Ακούμε τους πολίτες, τούς ενημερώνουμε για το τι κάνουμε και προωθούμε λύσεις στα προβλήματα εκεί που μπορούμε», τονίζει σε μήνυμά του ο κ. Γκολιδάκης, σχολιάζοντας την εκκίνηση της πρωτοβουλίας που θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα με τακτικές συζητήσεις του βουλευτή της ΝΔ με τους πολίτες. Στο πνεύμα της Αρχαίας Ελλάδας και της άμεσης δημοκρατίας, όπου ο διάλογος με τους πολίτες ήταν τακτικός και ιδιαίτερα χρήσιμος. «Σε μια εποχή που οι πολίτες δείχνουν σημάδια αποστασιοποίησης από την πολιτική και τους πολιτικούς τέτοιου είδους εκδηλώσεις μας φέρνουν πιο κοντά στην καθημερινότητα των πολιτών και στη δημοκρατία. Και για να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλο, αλλά και για να δώσουμε λύσεις για μια καλύτερη καθημερινότητα, κάτι που είναι ο βασικός στόχος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη», σημειώνει ο κ. Γκολιδάκης.

Η  εκδήλωση με τίτλο «Μίλα με τον βουλευτή σου» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  13 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, στο Ολυμπιακό

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ

Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης

Γκολιδ2

Μουσείο Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου με Αγίου Δημητρίου). Για τα  ερωτήματα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και όποιος επιθυμεί μπορεί να υποβάλλει το ερώτημά του στο email gkolidakisoffice@gmail.com ή στην σελίδα του Γκολιδάκης Διαμαντής μέσω inbox στο facebook.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Αναστασία Καρυπίδου.

Προηγούμενο άρθρο«Αποστολή Προγράμματος εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940».
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Καθορισμός του ύψους και των όρων καταβολής της μηνιαίας οικονομικής εισφοράς (τροφεία)